reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Biedronko, dziękuje ze pytasz.
Przede wszystko gratuluje Ci ciazy. Jak się czujesz?
Miło mi, ze o mnie pamiętasz [emoji4]
U mnie do przodu. Jestem w ciazy z wymarzona córeczka [emoji177]Juz rozpoczęłam 7-my miesiąc i odliczamy dni do porodu [emoji5]
Dzięki że pytasz ja czuję się dużo gorzej niż w pierwszej ciąży [emoji4]

Biedronka, nie chwaliłam się na początku bo nie chciałam zapeszać. A potem dorwały mnie takie sensacje, mdłości, niemoc i nie miałam siły dzielić się nowinami.
Trzecia ciąża jeśli chodzi o samopoczucie to najgorsza, wiec możemy sobie przebić pione [emoji12] widzę Martoosia ma podobnie, wydaje mi się ze z wiekiem jest nam po prostu ciężej znosić te różne wahania hormonalne itp.

Biedronka, nie chwaliłam się na początku bo nie chciałam zapeszać. A potem dorwały mnie takie sensacje, mdłości, niemoc i nie miałam siły dzielić się nowinami.
Trzecia ciąża jeśli chodzi o samopoczucie to najgorsza, wiec możemy sobie przebić pione [emoji12] widzę Martoosia ma podobnie, wydaje mi się ze z wiekiem jest nam po prostu ciężej znosić te różne wahania hormonalne itp.
W którym tygodniu powiedzieli Ci że Pink?

Swoją droga gratuluje Wam wszystkie Ciezaroweczki.
A Staraczkom i Mis dużo wytrwałości w planowaniu, a wiem ze to wyboista droga. Podstawa to mieć głowę na karku, poznać swój organizm, dostosować suple pod siebie i swojego M. A te wszystkie kalendarze Jonasy, chińskie itp. to sprawdzajcie ale co najwyżej dla zabawy [emoji23]

Jeny, super gratulacje wymarzonej córeczki [emoji7] Zaróżowiło się wkońcu na forum, czekamy na kolejne :) Masz dwóch synów? Nick kojarzę, ale już mi się dziewczyny mylą...

Luzik, ja rzucę błękitnym pyłem pewnie [emoji23][emoji23][emoji23] to Miś się ucieszy [emoji23]
Ja też tak mówiłam, a tą ciążę gorzej znoszę od samego początku, więc może coś jest w tych zabobonach. Ja wczoraj miałam mega skurcze przepowiadające i okropny ból kręgosłupa, już myślałam, ze się zaczęło, ale cisza. Czekam...

Ja też tak mówiłam, a tą ciążę gorzej znoszę od samego początku, więc może coś jest w tych zabobonach. Ja wczoraj miałam mega skurcze przepowiadające i okropny ból kręgosłupa, już myślałam, ze się zaczęło, ale cisza. Czekam...

Ja dosłownie czułam się jakby wszelkie dolegliwości spadły w jedna ciąże. Do tej pory dwa razy nic, zgagę miałam na sam koniec drugiej ciąży, a teraz nudności codziennie, były wymioty i ogólnie jadłowstręt. Nawet pożegnałam kawe i czekolade [emoji24]

reklama
Ja dosłownie czułam się jakby wszelkie dolegliwości spadły w jedna ciąże. Do tej pory dwa razy nic, zgagę miałam na sam koniec drugiej ciąży, a teraz nudności codziennie, były wymioty i ogólnie jadłowstręt. Nawet pożegnałam kawe i czekolade [emoji24]
Wg mnie to dobrze zwiastuje na róż ;) Byle do 12 tc, później powinno powoli odpuszczać [emoji110]

Do góry