reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny na facebooku jest grupa tajna
Dziewczynka - chłopiec. Zaplanuj swoją wymarzoną płeć

https://www.facebook.com/groups/295785857902046/?ref=bookmarks
Grupa oparta na amerykańskich metodach "sway" na dana pleć,
W skrócie jak za pomocą diety, ph, suplementów, oddzielenia domowym sposobem spermy na damskie i męskie do inseminacji domowej, metody księżycowej i metody babydust na topie w stanach teraz zajść w ciąże z wymarzona płcią.
Może wskazówki tam zawarte jakoś dopomogą szczęściu ;-)
Z racji tego że jest tajna. Mogłabyś mnie do niej zaprosić ? Jeśli tak podam dane na priv

reklama
dziewczynki na wsteppie dajcie tylko znac prosze jaka dieta przy planowanou dziewcYnki i ... o sexach poczytałam wiec mniej wiecej wiem

unikac bananow, pomidorow, ziemniakow, tluszczy, miesa czerwonego,
na dziewczynke jest dieta low everything, malo bialka, malo tluszczy. jest apka my fitnes pal i tam doladnie mozesz wyliczyc kcal 1200-1500 dziennie, i ustawic procentowo bialko i tluszcze> nie pamietam jak to bylo 6g bialka dziennie chyba to dawalo 15-20 %

unikac bananow, pomidorow, ziemniakow, tluszczy, miesa czerwonego,
na dziewczynke jest dieta low everything, malo bialka, malo tluszczy. jest apka my fitnes pal i tam doladnie mozesz wyliczyc kcal 1200-1500 dziennie, i ustawic procentowo bialko i tluszcze> nie pamietam jak to bylo 6g bialka dziennie chyba to dawalo 15-20 %
dziękuję Ci bardzo.... jesli o przutulanki chodzi to chyba juz wiem o co chodzi... ale czy tu dziewczynom soe sprawdziła dziewczynka przwd owu??

Dziewczyny na facebooku jest grupa tajna
Dziewczynka - chłopiec. Zaplanuj swoją wymarzoną płeć

https://www.facebook.com/groups/295785857902046/?ref=bookmarks
Grupa oparta na amerykańskich metodach "sway" na dana pleć,
W skrócie jak za pomocą diety, ph, suplementów, oddzielenia domowym sposobem spermy na damskie i męskie do inseminacji domowej, metody księżycowej i metody babydust na topie w stanach teraz zajść w ciąże z wymarzona płcią.
Może wskazówki tam zawarte jakoś dopomogą szczęściu ;-)
Ja też bym chętnie poczytała na grupie tylko nie mogę tego znaleźć?

dzien dobry kochane dziewczynki :) jestem tutaj nowa, kurcze bardzo chciala bym przeczytac Wasze posty na temat planowania plci ale jest tego tyle ze nie jestem w stanie :( ubolewam bardzo bo strasznie chciala bym coreczke z racji tego ze jestem mamusiom dwoch synkow. Mam nadzieje ze pomozecie tutaj odnalesc jakis konkretny wpis na ten temat :) i powiedzcie czy jest ktos komu udalo sie i zaplanowal plec tak jak sobie marzyl ?:) mam nadzieje ze przyjmiecie mnei do siebie :)
Doskonale Cię rozumiem bo też jestem mama dwóch synów i moim niespełnionym marzeniem jest córką śledzę z nadzieją forum że w końcu znajdę jakaś metoda na którą się zdecyduje...

reklama
Do góry