Hej podbijam to wiadomość z kiedyś i odswiezam temat. Przygarne takowe pliki pdf na chłopcaFajnie było mieć na forum taką skarbnicę wiedzy, jestem pełna podziwu, ale rozumiem decyzję.
Ja podczytywałam sporo postów przed zarejestrowaniem się, ale nie sposób było przeczytać wszystkie. Czytałam polecane linki: zielony i niebieski przez Piranhę, ale czy mogę mieć prośbę do tych z Was, które otzrymały PDF od Piranhy o podesłanie go i do mnie, nie chciałabym już zawracać głowy Piranhy.
reklama
Jakbym słyszała o sobie marzyłam o córce. Później pojawiła się drugą - planowany chlopiec. Żeby była jaka równowaga. I tak mi społeczeństwo i mąż namieszali w głowie ze słońcu pragnę syna. Chce dac go dla męża. Przez to że nie wyszło czuję się hmm gorsza ?@koootka2 to będziemy się wspierać, ja mam dwie córki o których marzyłam o gdyby trzecie dziecko było dziewczynką też bym była szczęśliwa bo jeśli mówić o preferencjach to ja właśnie dziewczynki chcialam. Zawsze chciałam mieć trójkę dzieci a wiem że mąż bym chciał syna, kiedyś miał duże pragnienie syna teraz widzę że już nie ma takiego parcia ale myślę że byłoby mi bardzo miło mieć tego syna. Ogólnie wydaje mi się że faceci mają w tej swojej podświadomości jakoś zapisane że chcą syna ale z obserwacji wydaje mi się że to później za córkami bardziej szaleją, w końcu jest powiedzenie córeczka tatusia. Kto wie może i mi by odbiło na punkcie syna ale na razie to nie mogłabym żyć bez tych sukienek, bibelotów do pokoju
Kocham posiadasz pdf na chłopca ?Prosze bardzo
[FONT=&]http://www.morskie.com/hanna-hi98103-kieszonkowy-phmetr-z-wymienialna-elektroda-p-1610.html
Skopiuj i wklej linka w przegladarce.
Ja czekam na przesylke takze w przyszlym tygodniu bede testowac sprzet [/FONT]
Mialobyc" kochana :Kocham posiadasz pdf na chłopca ?
Kura33 i Mis i pozostałe staraczki chlopcowe które pominęłam. Wrzucam jeśli mi się uda plik "wydrukowany " z forum . Zalecenia Piranhy. Nie wiem czy to wystarczająco . Dla mnie to już duży skarb. Od jeśli macie coś więcej od niej wrzucajcie albo wyślijcie priv. Wierzę jej i bardzo ubolewam ze nie ma jej na forum. Powinna dostać medal za to że pomogła tyłu staraczkom<3
Podaje link bo nie mogę dodać załącznika. To jest strona 4179 w tym naszym temacie.
Link do: Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)
Link do: Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)
madzioczek
Początkująca w BB
Dziewczyny na facebooku jest grupa tajna
Dziewczynka - chłopiec. Zaplanuj swoją wymarzoną płeć
https://www.facebook.com/groups/295785857902046/?ref=bookmarks
Grupa oparta na amerykańskich metodach "sway" na dana pleć,
W skrócie jak za pomocą diety, ph, suplementów, oddzielenia domowym sposobem spermy na damskie i męskie do inseminacji domowej, metody księżycowej i metody babydust na topie w stanach teraz zajść w ciąże z wymarzona płcią.
Może wskazówki tam zawarte jakoś dopomogą szczęściu ;-)
W skrócie jak za pomocą diety, ph, suplementów, oddzielenia domowym sposobem spermy na damskie i męskie do inseminacji domowej, metody księżycowej i metody babydust na topie w stanach teraz zajść w ciąże z wymarzona płcią.
alexxandra84
Początkująca w BB
dzien dobry kochane dziewczynki jestem tutaj nowa, kurcze bardzo chciala bym przeczytac Wasze posty na temat planowania plci ale jest tego tyle ze nie jestem w stanie ubolewam bardzo bo strasznie chciala bym coreczke z racji tego ze jestem mamusiom dwoch synkow. Mam nadzieje ze pomozecie tutaj odnalesc jakis konkretny wpis na ten temat i powiedzcie czy jest ktos komu udalo sie i zaplanowal plec tak jak sobie marzyl ? mam nadzieje ze przyjmiecie mnei do siebie
alexxandra84
Początkująca w BB
i prosze podpowiedzcie mi jaka diete nalezy stosowac, co wprowadzic na dziewczynke... wiem temat pewnie wiele razy wałkowany, ale ciezko doczytac mi sie tego wpisu bo jest ich tu naprawde duzo
reklama
Nie mogę znaleźć tej grupy a chętnie bym do niej się zapisała jak można ja wyszukac na dB ?Dziewczyny na facebooku jest grupa tajna
Podziel się: