Z racji tego że jest tajna. Mogłabyś mnie do niej zaprosić ? Jeśli tak podam dane na privDziewczyny na facebooku jest grupa tajna
Dziewczynka - chłopiec. Zaplanuj swoją wymarzoną płeć
https://www.facebook.com/groups/295785857902046/?ref=bookmarks
Grupa oparta na amerykańskich metodach "sway" na dana pleć,
W skrócie jak za pomocą diety, ph, suplementów, oddzielenia domowym sposobem spermy na damskie i męskie do inseminacji domowej, metody księżycowej i metody babydust na topie w stanach teraz zajść w ciąże z wymarzona płcią.
Może wskazówki tam zawarte jakoś dopomogą szczęściu ;-)
reklama
madzioczek
Początkująca w BB
Jasne daj daneZ racji tego że jest tajna. Mogłabyś mnie do niej zaprosić ? Jeśli tak podam dane na priv
Wysłałam już priv dziękujęJasne daj dane
alexxandra84
Początkująca w BB
dziewczynki na wsteppie dajcie tylko znac prosze jaka dieta przy planowanou dziewcYnki i ... o sexach poczytałam wiec mniej wiecej wiem
dziewczynki na wsteppie dajcie tylko znac prosze jaka dieta przy planowanou dziewcYnki i ... o sexach poczytałam wiec mniej wiecej wiem
unikac bananow, pomidorow, ziemniakow, tluszczy, miesa czerwonego,
na dziewczynke jest dieta low everything, malo bialka, malo tluszczy. jest apka my fitnes pal i tam doladnie mozesz wyliczyc kcal 1200-1500 dziennie, i ustawic procentowo bialko i tluszcze> nie pamietam jak to bylo 6g bialka dziennie chyba to dawalo 15-20 %
alexxandra84
Początkująca w BB
dziękuję Ci bardzo.... jesli o przutulanki chodzi to chyba juz wiem o co chodzi... ale czy tu dziewczynom soe sprawdziła dziewczynka przwd owu??unikac bananow, pomidorow, ziemniakow, tluszczy, miesa czerwonego,
na dziewczynke jest dieta low everything, malo bialka, malo tluszczy. jest apka my fitnes pal i tam doladnie mozesz wyliczyc kcal 1200-1500 dziennie, i ustawic procentowo bialko i tluszcze> nie pamietam jak to bylo 6g bialka dziennie chyba to dawalo 15-20 %
ostatnio nie bylo udanych starane, przynajmniej tych planowych, ale wczesniej dziewczyny mialy dziewczynki z przed owu.dziękuję Ci bardzo.... jesli o przutulanki chodzi to chyba juz wiem o co chodzi... ale czy tu dziewczynom soe sprawdziła dziewczynka przwd owu??
madziolek7
Początkująca w BB
Ja też bym chętnie poczytała na grupie tylko nie mogę tego znaleźć?Dziewczyny na facebooku jest grupa tajna
Dziewczynka - chłopiec. Zaplanuj swoją wymarzoną płeć
https://www.facebook.com/groups/295785857902046/?ref=bookmarks
Grupa oparta na amerykańskich metodach "sway" na dana pleć,
W skrócie jak za pomocą diety, ph, suplementów, oddzielenia domowym sposobem spermy na damskie i męskie do inseminacji domowej, metody księżycowej i metody babydust na topie w stanach teraz zajść w ciąże z wymarzona płcią.
Może wskazówki tam zawarte jakoś dopomogą szczęściu ;-)
madziolek7
Początkująca w BB
Doskonale Cię rozumiem bo też jestem mama dwóch synów i moim niespełnionym marzeniem jest córką śledzę z nadzieją forum że w końcu znajdę jakaś metoda na którą się zdecyduje...dzien dobry kochane dziewczynki jestem tutaj nowa, kurcze bardzo chciala bym przeczytac Wasze posty na temat planowania plci ale jest tego tyle ze nie jestem w stanie ubolewam bardzo bo strasznie chciala bym coreczke z racji tego ze jestem mamusiom dwoch synkow. Mam nadzieje ze pomozecie tutaj odnalesc jakis konkretny wpis na ten temat i powiedzcie czy jest ktos komu udalo sie i zaplanowal plec tak jak sobie marzyl ? mam nadzieje ze przyjmiecie mnei do siebie
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Podziel się: