reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny na facebooku jest grupa tajna
Dziewczynka - chłopiec. Zaplanuj swoją wymarzoną płeć

https://www.facebook.com/groups/295785857902046/?ref=bookmarks
Grupa oparta na amerykańskich metodach "sway" na dana pleć,
W skrócie jak za pomocą diety, ph, suplementów, oddzielenia domowym sposobem spermy na damskie i męskie do inseminacji domowej, metody księżycowej i metody babydust na topie w stanach teraz zajść w ciąże z wymarzona płcią.
Może wskazówki tam zawarte jakoś dopomogą szczęściu ;-)
Z racji tego że jest tajna. Mogłabyś mnie do niej zaprosić ? Jeśli tak podam dane na priv

reklama
dziewczynki na wsteppie dajcie tylko znac prosze jaka dieta przy planowanou dziewcYnki i ... o sexach poczytałam wiec mniej wiecej wiem

unikac bananow, pomidorow, ziemniakow, tluszczy, miesa czerwonego,
na dziewczynke jest dieta low everything, malo bialka, malo tluszczy. jest apka my fitnes pal i tam doladnie mozesz wyliczyc kcal 1200-1500 dziennie, i ustawic procentowo bialko i tluszcze> nie pamietam jak to bylo 6g bialka dziennie chyba to dawalo 15-20 %

unikac bananow, pomidorow, ziemniakow, tluszczy, miesa czerwonego,
na dziewczynke jest dieta low everything, malo bialka, malo tluszczy. jest apka my fitnes pal i tam doladnie mozesz wyliczyc kcal 1200-1500 dziennie, i ustawic procentowo bialko i tluszcze> nie pamietam jak to bylo 6g bialka dziennie chyba to dawalo 15-20 %
dziękuję Ci bardzo.... jesli o przutulanki chodzi to chyba juz wiem o co chodzi... ale czy tu dziewczynom soe sprawdziła dziewczynka przwd owu??

Dziewczyny na facebooku jest grupa tajna
Dziewczynka - chłopiec. Zaplanuj swoją wymarzoną płeć

https://www.facebook.com/groups/295785857902046/?ref=bookmarks
Grupa oparta na amerykańskich metodach "sway" na dana pleć,
W skrócie jak za pomocą diety, ph, suplementów, oddzielenia domowym sposobem spermy na damskie i męskie do inseminacji domowej, metody księżycowej i metody babydust na topie w stanach teraz zajść w ciąże z wymarzona płcią.
Może wskazówki tam zawarte jakoś dopomogą szczęściu ;-)
Ja też bym chętnie poczytała na grupie tylko nie mogę tego znaleźć?

dzien dobry kochane dziewczynki :) jestem tutaj nowa, kurcze bardzo chciala bym przeczytac Wasze posty na temat planowania plci ale jest tego tyle ze nie jestem w stanie :( ubolewam bardzo bo strasznie chciala bym coreczke z racji tego ze jestem mamusiom dwoch synkow. Mam nadzieje ze pomozecie tutaj odnalesc jakis konkretny wpis na ten temat :) i powiedzcie czy jest ktos komu udalo sie i zaplanowal plec tak jak sobie marzyl ?:) mam nadzieje ze przyjmiecie mnei do siebie :)
Doskonale Cię rozumiem bo też jestem mama dwóch synów i moim niespełnionym marzeniem jest córką śledzę z nadzieją forum że w końcu znajdę jakaś metoda na którą się zdecyduje...

reklama
Do góry