reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No podoba mi się to [emoji7] imię wybrane?
Nie [emoji23] do końca chyba nie będzie [emoji23] była już Zosia Julka Ania Alicja teraz stoi na Izie ale już widze że nie zostanie [emoji23][emoji23] na chłopca był pewniak niepodlegajacy dyskusji :) za to zaczynamy wyprawkę a babcie szaleją z różem :) u mnie to pierwsza dziewczynka od 8 lat ale mama chociaz miała 4 córki u teściowej pierwsza wnuczka od 16 lat i na 5 dzieci miała tylko jedna core więc ona jest wniebowzięta ;)

Nie [emoji23] do końca chyba nie będzie [emoji23] była już Zosia Julka Ania Alicja teraz stoi na Izie ale już widze że nie zostanie [emoji23][emoji23] na chłopca był pewniak niepodlegajacy dyskusji :) za to zaczynamy wyprawkę a babcie szaleją z różem :) u mnie to pierwsza dziewczynka od 8 lat ale mama chociaz miała 4 córki u teściowej pierwsza wnuszka od 16 lat i na 5 dzieci miała tylko jedna core więc ona jest wniebowzięta ;)
Haha babcie szaleją [emoji7] no i dobrze niech szaleją [emoji106]

Hej :) znalazłam Cię w tych starszych komentarzach :) starasz się ? Szukam kogoś starajacego się o syna taak jak ja
Co by było razem raźniej i lepiej wszystkie metody zebrać w całość. Jakoś uzupełnić swoją wiedzę :)
Część zostałam wywołana więc odpowiem tak chciałabym trzecie dziecko i fajnie byłoby gdyby był to chłopiec ale na razie musimy odlozyć starania do maja co najmniej, mam problemy z tarczycą, będzie biopsja o zobaczymy... Chciałbym w tym roku być w ciąży i strasznie zazdroszczę wszystkim sierpniówką.
Co do metody to ja będę celować w BDM i liczyć na szczęście ale najważniejsze żeby było zdrowe. Właśnie tydzień temu dowiedziałam się że koleżanka która o córce marzyła i się udało że dziecko jest chore... Przykre to że osoby które się starają o dziecko i robią wszystko żeby było dobrze dostają taki cios od losu a ci którzy nawet nie powinni mieć dzieci na odwrót. Myślę że jednak ktoś na górze ten plan pisze i wie co robi, nam pozostaje tylko wiara.
Zaraz doczytać trochę stron wstecz ale widzę że już szykuje się wysyp wymarzonych płci z czego bardzo się cieszę i wszystkim gratuluję

Część zostałam wywołana więc odpowiem tak chciałabym trzecie dziecko i fajnie byłoby gdyby był to chłopiec ale na razie musimy odlozyć starania do maja co najmniej, mam problemy z tarczycą, będzie biopsja o zobaczymy... Chciałbym w tym roku być w ciąży i strasznie zazdroszczę wszystkim sierpniówką.
Co do metody to ja będę celować w BDM i liczyć na szczęście ale najważniejsze żeby było zdrowe. Właśnie tydzień temu dowiedziałam się że koleżanka która o córce marzyła i się udało że dziecko jest chore... Przykre to że osoby które się starają o dziecko i robią wszystko żeby było dobrze dostają taki cios od losu a ci którzy nawet nie powinni mieć dzieci na odwrót. Myślę że jednak ktoś na górze ten plan pisze i wie co robi, nam pozostaje tylko wiara.
Zaraz doczytać trochę stron wstecz ale widzę że już szykuje się wysyp wymarzonych płci z czego bardzo się cieszę i wszystkim gratuluję
Cieszę się ze odpisalas. A więc dzielę z Tobą podejście do go tematu. Zależy mi ns chlopcu Ale to jest sprawa drugorzedna. Najważniejsze aby dziecko było zdrowe.
ja myślę o planowaniu Maj czerwiec lipiec. Więc podobnie planujemy :)

reklama
@koootka2 to będziemy się wspierać, ja mam dwie córki o których marzyłam o gdyby trzecie dziecko było dziewczynką też bym była szczęśliwa bo jeśli mówić o preferencjach to ja właśnie dziewczynki chcialam. Zawsze chciałam mieć trójkę dzieci a wiem że mąż bym chciał syna, kiedyś miał duże pragnienie syna teraz widzę że już nie ma takiego parcia ale myślę że byłoby mi bardzo miło mieć tego syna. Ogólnie wydaje mi się że faceci mają w tej swojej podświadomości jakoś zapisane że chcą syna ale z obserwacji wydaje mi się że to później za córkami bardziej szaleją, w końcu jest powiedzenie córeczka tatusia. Kto wie może i mi by odbiło na punkcie syna ale na razie to nie mogłabym żyć bez tych sukienek, bibelotów do pokoju

Do góry