reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciur-ka takie cwane to tylko dziewczynkowe są[emoji14][emoji6]

Mis0890 fajna pyzata buźka [emoji7][emoji4] tak bym chciala aby udało się wam zaplanować plec z baby comp,(który kupujecie) bo może sama bym się skusila [emoji848] jakoś nie chce mi się wierzyć że chłopcow robi się przed owu!

Martusia [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Szczypiorkowa jak mis zrobi chłopa z lcb to i może ty?! [emoji6]
Bo tak jak paczę na swoją apke to wg niej w owu jest 50chlopiec/50dziewczynka [emoji848]

Ostatnia edycja:
reklama
Miciur-ka takie cwane to tylko dziewczynkowe są[emoji14][emoji6]

Mis0890 fajna pyzata buźka [emoji7][emoji4] tak bym chciala aby udało się wam zaplanować plec z baby comp,(który kupujecie) bo może sama bym się skusila [emoji848] jakoś nie chce mi się wierzyć że chłopcow robi się przed owu!

Martusia [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Szczypiorkowa jak mis zrobi chłopa z lcb to i może ty?! [emoji6]
Bo tak jak paczę na swoją apke to wg niej w owu jest 50chlopiec/50dziewczynka [emoji848]

Haha nieeee... Dziewczyny ja się nie zarzekam ale świadomie 4rtefo dziecka nie chcemy. Dla nas już teraz jest ciężko, bo dziewczyny nie śpią i ja naprawdę kwdow żyje pozniej bardzo chciałabym wyjść do ludzi i do pracy, kocham moje dziewczynki ale ja nie jestem taką mama która wielbi bycie w domu dla ideii matki polki :D ja muszę pracować, coś muszę robić, coś się musi dziać. :)
Ehhh no zobaczymy. Moja sąsiada (o cyzm pisałam) miała ten komputerem do mierzenia płci i cuda na kiju, planowała płeć dziecka z tym plus monitoring, plus diety, plus fazy księżyca i inne i nic z tego :)

Dziewczyny ja was cały czas podczytuje cieszę się z każdej wizyty a za staraczki trzymam kciuki @martoosia04 kciuki!!! Ale będzie prezent pod choinkę:) u mnie dom lsni mąż robi sobie wolne w wigilię więc będzie super całe przygotowania choinka dekoracje razem synek cieszy się z każdej wyciągniętej bombki..piękny czas..
Ale zawsze jest ale.. bardzo lecę z wagi... powiedzcie jak nadrobić?? Już mi ostatnio gin zapowiedział że jeśli waga chociaż nie stanie w miejscu będzie chciał mnie na oddział zabrać na badania..ostatnio w ciągu miesiąca 4kg w dół..w środę się ważyłam równo 2 tyg od wizyty i co ? I już 3kg w dół...On mówi że owszem traci się na wadze ale nie w takim tempie...już mi spadło 9kg w stosunku do wagi początkowej

Spełniło się moje marzenie! [emoji177]

IMG_3050.JPG

reklama
Do góry