reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciur-ka takie cwane to tylko dziewczynkowe są[emoji14][emoji6]

Mis0890 fajna pyzata buźka [emoji7][emoji4] tak bym chciala aby udało się wam zaplanować plec z baby comp,(który kupujecie) bo może sama bym się skusila [emoji848] jakoś nie chce mi się wierzyć że chłopcow robi się przed owu!

Martusia [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Szczypiorkowa jak mis zrobi chłopa z lcb to i może ty?! [emoji6]
Bo tak jak paczę na swoją apke to wg niej w owu jest 50chlopiec/50dziewczynka [emoji848]

Ostatnia edycja:
reklama
Miciur-ka takie cwane to tylko dziewczynkowe są[emoji14][emoji6]

Mis0890 fajna pyzata buźka [emoji7][emoji4] tak bym chciala aby udało się wam zaplanować plec z baby comp,(który kupujecie) bo może sama bym się skusila [emoji848] jakoś nie chce mi się wierzyć że chłopcow robi się przed owu!

Martusia [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Szczypiorkowa jak mis zrobi chłopa z lcb to i może ty?! [emoji6]
Bo tak jak paczę na swoją apke to wg niej w owu jest 50chlopiec/50dziewczynka [emoji848]

Haha nieeee... Dziewczyny ja się nie zarzekam ale świadomie 4rtefo dziecka nie chcemy. Dla nas już teraz jest ciężko, bo dziewczyny nie śpią i ja naprawdę kwdow żyje pozniej bardzo chciałabym wyjść do ludzi i do pracy, kocham moje dziewczynki ale ja nie jestem taką mama która wielbi bycie w domu dla ideii matki polki :D ja muszę pracować, coś muszę robić, coś się musi dziać. :)
Ehhh no zobaczymy. Moja sąsiada (o cyzm pisałam) miała ten komputerem do mierzenia płci i cuda na kiju, planowała płeć dziecka z tym plus monitoring, plus diety, plus fazy księżyca i inne i nic z tego :)

Dziewczyny ja was cały czas podczytuje cieszę się z każdej wizyty a za staraczki trzymam kciuki @martoosia04 kciuki!!! Ale będzie prezent pod choinkę:) u mnie dom lsni mąż robi sobie wolne w wigilię więc będzie super całe przygotowania choinka dekoracje razem synek cieszy się z każdej wyciągniętej bombki..piękny czas..
Ale zawsze jest ale.. bardzo lecę z wagi... powiedzcie jak nadrobić?? Już mi ostatnio gin zapowiedział że jeśli waga chociaż nie stanie w miejscu będzie chciał mnie na oddział zabrać na badania..ostatnio w ciągu miesiąca 4kg w dół..w środę się ważyłam równo 2 tyg od wizyty i co ? I już 3kg w dół...On mówi że owszem traci się na wadze ale nie w takim tempie...już mi spadło 9kg w stosunku do wagi początkowej

Spełniło się moje marzenie! [emoji177]

IMG_3050.JPG

reklama
Do góry