reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Gratulację!!!!
kluseczka89
hej dziewczynki, juz kiedys pisałam tu na forum, ale odświeże, bo może komuś sie przyda: hehe w tym roku urodziłam wymarzoną córcie, staranka trwały kilkanaście miesięcy i się udało przed zajściem w ciążę rzucilismy obydwoje palenie, jadłam strasznie dużo sałaty masłowej, pomidorów i bananków, oprócz tego brałam magnez dobrze przysfajalny w proszku. Cykle mialam 31dniowe, kochalismy sie od cos kolo 7 dnia cyklu i kolejno 9,11,13 itd,
Martoosia ja malo pisze ale bardzo ci kibicuje. Trzymam kciuki zeby sie udalo.
Leeleth co u ciebie kochana?
U mnie na koniec roku 13cs się zacznie.
Jestem po operacji, wszystko jest ok, a ciąży nie ma.
[emoji17]
Także nastroj mam [emoji24][emoji24][emoji24]
Gratulacje i tutaj! Oby był róż z tutu! Spokojności na 9miesiecy!
martoosia04
Wiecie, że nagle płeć przestała mieć znaczenie? [emoji23][emoji23][emoji23] nagle, serio. Jak zobaczyłam dzis malutkie skarpetki (bo kupowałam trójpak różowych i trójpak niebieskich) by dołączyć do testu na świeta jako prezent dla M. i mojej mamy, to jak zobaczyłam te słodkości chłopięce to przypomniało mi sie jak fajnie było z naszymi chłopcami i jakie te wszystkie rzeczy są cudowne. [emoji177][emoji177][emoji177]
kitqa
Ieeleeth kochana, tule mocno. Jaka mialas operacje?! Mam nadzieję że po tej burzy, po nowym roku z nową nadzieja i wiara zajdziesz w ciążę[emoji1307] tego Ci życzę i wiem! że ta chwila nadejdzie! : *
Hey @kluseczka89 nie znamy się ale gratuluję Ci spełnienia marzeń! I jestem w szoku bo z twojego opisu staranek powiedziałam bym że zrobiłaś staranka na chłopca! [emoji33] A tu dziewczynka z sex ów co 2dni... Obalilas mi tu teorię więc jakie były staranka na chłopca 'z twoich czasów' na forum?
Martusia Myslslam że od razu powiesz mężowi! A tu widzę będzie niezla niespodzianka [emoji2] hihi
Hey @kluseczka89 nie znamy się ale gratuluję Ci spełnienia marzeń! I jestem w szoku bo z twojego opisu staranek powiedziałam bym że zrobiłaś staranka na chłopca! [emoji33] A tu dziewczynka z sex ów co 2dni... Obalilas mi tu teorię więc jakie były staranka na chłopca 'z twoich czasów' na forum?
Martusia Myslslam że od razu powiesz mężowi! A tu widzę będzie niezla niespodzianka [emoji2] hihi
Ostatnia edycja:
Marzycielka86
Martoosia04 gratuluje i życzę Ci spokojnych 9 miesięcy i różowego finału <3
martoosia04
Dzięki dziewczyny [emoji177][emoji177]
kredkaczarna
Gratulacje kochana trzymam kciuki za pink :*
reklama
rena-chan
Martuś, fantastyczna wiadomość, ekstra
W wigilie powtórz test, będzie na prezent piękniejszy wyraźniejszy, no cudownie
Kluseczka jestem zdziwiona bo czytałam, że banany i pomidory są na chłopaka, gratuluję córeczki
Dziewczęta wczoraj byłam na kontroli i jest lepiej, krwiak odrobine mniejszy, dzidziuś urósł
W wigilie powtórz test, będzie na prezent piękniejszy wyraźniejszy, no cudownie
Kluseczka jestem zdziwiona bo czytałam, że banany i pomidory są na chłopaka, gratuluję córeczki
Dziewczęta wczoraj byłam na kontroli i jest lepiej, krwiak odrobine mniejszy, dzidziuś urósł
Podziel się: