reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martuś, fantastyczna wiadomość, ekstra :D
W wigilie powtórz test, będzie na prezent piękniejszy wyraźniejszy, no cudownie :)

Kluseczka jestem zdziwiona bo czytałam, że banany i pomidory są na chłopaka, gratuluję córeczki:)

Dziewczęta wczoraj byłam na kontroli i jest lepiej, krwiak odrobine mniejszy, dzidziuś urósł :D

Cudowne wieści [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mowilam, że źle byc nie moze! [emoji177]

We wigilie sikam na trzy testy, by dać mojej mamie, babci i M. - w planie jest by wszyscy otworzyli prezent w tym samym czasie i było wielkie „wow”. [emoji23]

reklama
Martoosia ogromne gratulacje. Super prezent gwiazdkowy, zawsze o takim marzyłam :) Ciąża to ogromna radość, a jeszcze przy wigilijnym stole [emoji7]

Martoosia - wielkie gratulacje, super prezent na swieta :)! A jak ze staraniami zrobiliscie?

Kluseczka tez bym powiedziała ze starania typowo na chłopca, mega duzo osob co sie staraly o dziewczynke i braly magnez (ale tez calcium wg. Starych staranek) mialy chlopcow, wiec gratuluje ! :)

Martoosia ogromne gratulacje. Super prezent gwiazdkowy, zawsze o takim marzyłam :) Ciąża to ogromna radość, a jeszcze przy wigilijnym stole [emoji7]

Marzyło mi się zrobić rodzinie taki prezent.
Z OM na dodatek wychodzi termin porodu na moj dzien urodzin [emoji23][emoji23][emoji23] ale obstawiam moj wyśniony 31.08 [emoji177]

Martoosia - wielkie gratulacje, super prezent na swieta :)! A jak ze staraniami zrobiliscie?

Kluseczka tez bym powiedziała ze starania typowo na chłopca, mega duzo osob co sie staraly o dziewczynke i braly magnez (ale tez calcium wg. Starych staranek) mialy chlopcow, wiec gratuluje ! :)
To magnez na chłopca jest ?

Czołem dziewczyny w ten świąteczny poranek :) zgodnie z planem przybywam dziś nie tylko po to, aby złożyć Wam życzenia z serii "!muszą się spełnić!", lecz z uwagi na niepewne dla mnie kolejne dni, które pozostały jeszcze do końca roku, chciałbym Wam z całego serca podziękować za te 2-3 miesiące TU, za ciepłe przyjęcie zbłąkanego staracza Y do grona staraczek X. Każda, nawet ta najkrótsza wymiana zdań, myśli i refleksji dawała i nadal daje mi wiele siły i wiary w to, że pragnienia można spełniać i trzeba to robić. Mam nadzieję, że przez moje długie gadania nie utracę otrzymanej od Was wizy BB na kolejny rok wyzwań ;) W razie W upomnijcie mnie!...wtedy to dopiero się rozgadam :D Jesteście wszystkie wspaniałe.
Do meritum dziewczyny - zdrowia, bo bez niego ani w lewo ani w prawo, pociechy z M! i małych Skarbów, prawidłowego przebiegu oczekiwania na kolejny Skarb dla części z Was, szybkiego otrzymania wyczekiwanej, grubej krechy dla drugiej części z Was, DLA WAS WSZYSTKICH SPEŁNIENIA TEGO MARZENIA! Piszcie i chwalcie się, czy posypie się wyczekiwany pink czy wyczekiwany blue. Trzymam kciuki :) Poza tym nie zapomnijcie o dokładnym poszukiwaniu swych prezentów pod choinką ;) Mój najważniejszy Prezent lada dzień pojawi się na świecie, drugi wspominany często przeze mnie prezent już zamówiony, w Nowy Rok powinien być u nas (trwa świąteczny rabat 10% :D)...oby w parze z wiarą dopomógł spełnić moje, największe marzenie.
Wspaniałego dnia i moc pozytywnej energii na dziś, jutro i kolejne dni :)
-Jedyny tu FAN BB-
58498b02ca155_o,size,640x400,q,71,h,a9f13c.jpg

reklama
I ja się witam w ten świąteczny poranek. Jeszcze na luzie,przy śniadaniu i tak pomyślałam że to jedyny wolny czas aby zajrzeć tu do Was z życzeniami.
Na początek moc zdowia i siły,następnie spełnienia marzeń(bo każdy je ma). Radości na każdy dzień,pociechy z najbliższych,szczęśliwych rozwiązań i wspaniałych,rodzinnych Świąt.

Do góry