Czołem dziewczyny w ten świąteczny poranek
zgodnie z planem przybywam dziś nie tylko po to, aby złożyć Wam życzenia z serii "!muszą się spełnić!", lecz z uwagi na niepewne dla mnie kolejne dni, które pozostały jeszcze do końca roku, chciałbym Wam z całego serca podziękować za te 2-3 miesiące TU, za ciepłe przyjęcie zbłąkanego staracza Y do grona staraczek X. Każda, nawet ta najkrótsza wymiana zdań, myśli i refleksji dawała i nadal daje mi wiele siły i wiary w to, że pragnienia można spełniać i trzeba to robić. Mam nadzieję, że przez moje długie gadania nie utracę otrzymanej od Was wizy BB na kolejny rok wyzwań
W razie W upomnijcie mnie!...wtedy to dopiero się rozgadam
Jesteście wszystkie wspaniałe.
Do meritum dziewczyny - zdrowia, bo bez niego ani w lewo ani w prawo, pociechy z M! i małych Skarbów, prawidłowego przebiegu oczekiwania na kolejny Skarb dla części z Was, szybkiego otrzymania wyczekiwanej, grubej krechy dla drugiej części z Was, DLA WAS WSZYSTKICH SPEŁNIENIA
TEGO MARZENIA! Piszcie i chwalcie się, czy posypie się wyczekiwany pink czy wyczekiwany blue. Trzymam kciuki
Poza tym nie zapomnijcie o dokładnym poszukiwaniu swych prezentów pod choinką
Mój najważniejszy Prezent lada dzień pojawi się na świecie, drugi wspominany często przeze mnie prezent już zamówiony, w Nowy Rok powinien być u nas (trwa świąteczny rabat 10%
)...oby w parze z wiarą dopomógł spełnić moje, największe marzenie.
Wspaniałego dnia i moc pozytywnej energii na dziś, jutro i kolejne dni
-Jedyny tu FAN BB-