reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Trzymam kciuki, człowiek by aż chciał przespać czas czekania aby szybciej minęło, ale nie da się. To samo czuje ze sobą i krwiakiem
Kochana będzie dobrze. Zobacz ile dziewczyn miało takie krwiaki i ile z nich przy późniejszej ciąży się go pozbyło. Na pewno i u ciebie będzie taka sama sytuacja. Trzymam za to kciuki.

reklama
Gratuluję wizyt [emoji16]

Rena-chan nic się nie martw. Też mam koleżanki, które miały krwiaki w ciąży, jednej nawet pękł i biedna myślała, że poronila, ale okazało się, że dzidziuś caly i już jest na świecie :)

Martoosia nie martw się. Doczekasz się w końcu upragnionego dzidziusia i to jeszcze będzie dziewczynka w różowym tutu z brokatem :D

U mnie skończone 32 tygodnie. Po sylwestrze będę szykować walizkę do szpitala ;)

Martoosia jakie ładne foto!

Dziękuję [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Trzymajcie wszyscy za mnie jutro kciuki, proszę, bo jutro termin @. Niby szyjka wysoko, co dziwne, brzuch jednak cały czas teraz boli jak na @. Nie wiem czy ze stresu już przed jutrem czy co... jeśli przed pracą nie dostanę @, to idę po test.

Ja to chyba osiwieję do srody. W poniedziałek chyba zatestuje 10 dpo. Wiem ze wcześnie ale nie wiem czy mogę sobie pozwolić na winko do Wigilii. Sama nie wiem czy psuć sobie humor w ten dzień...

reklama
Ja to chyba osiwieję do srody. W poniedziałek chyba zatestuje 10 dpo. Wiem ze wcześnie ale nie wiem czy mogę sobie pozwolić na winko do Wigilii. Sama nie wiem czy psuć sobie humor w ten dzień...

Też się tego obawiam. By w razie @ nie psuć humoru innym. Trzymam kciuki za pozytyw u ciebie Aniu :*

@leeleeth ? Jak u Was?

Do góry