reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej ciężarne! Jak tam sie czujecie?

@leeleeth jak starania?
Ja przeszłam grypę żołądkowa. Myślałam że to ciążowe mdłości mnie tak wcześnie dopadly Zreszta moje dziecko też chore, nic nie chciał jeść. Teraz zaczyna się ten znajomy szum w głowie i słabości. A tak poza tym to dopadł mnie ogromny dół. Zamiast się cieszyć to się martwię wszystkim. Serce coś mi dziwnie dygota, dziś jakieś mroczki przed oczami. Wizytę mam w czwartek, też się nią stresuje. No i jeszcze nie chwalilismy się nikomu. Boję się reakcji że może mnie ktoś zdolowac. Jedynie święta mnie odrywaja od smutku i perspektywa wolnego bo się wcale na swieta nie będę wysilać.
Martosia a czemu ty nie testujesz jeszcze?

reklama
Ja przeszłam grypę żołądkowa. Myślałam że to ciążowe mdłości mnie tak wcześnie dopadly Zreszta moje dziecko też chore, nic nie chciał jeść. Teraz zaczyna się ten znajomy szum w głowie i słabości. A tak poza tym to dopadł mnie ogromny dół. Zamiast się cieszyć to się martwię wszystkim. Serce coś mi dziwnie dygota, dziś jakieś mroczki przed oczami. Wizytę mam w czwartek, też się nią stresuje. No i jeszcze nie chwalilismy się nikomu. Boję się reakcji że może mnie ktoś zdolowac. Jedynie święta mnie odrywaja od smutku i perspektywa wolnego bo się wcale na swieta nie będę wysilać.
Martosia a czemu ty nie testujesz jeszcze?

Bo termin @ dopiero na 21.12 nie ma co się spieszyć. Poza tym, na bank będzie biel wizira ;) jajniki dziś pobolewają wieczorem. No nie chcę sobie robić nadziei. Ale też [emoji173]️ jedne takie docelowe były. Zobaczymy. Żel concieve tez był na wszelki wypadek bo mam wrażenie ze plemniki M. ma już coraz słabsze w żywotności. Chciałam test zrobić jutro, ale zastanawiam się, czy to dobry pomysł.

Współczuje grypy żołądkowej. To chyba najgorsze co może być.

Rena-chan ja w dwóch ciążach miałam krwiaka. W jednej ciąży lekarz panikował ledwo pozwalał mi oddychac ;) w drugiej ciąży lekarz bardziej ogarnięty duphaston luteina itp ale wiedział ze mam małe dziecku w domu wiec siła rzeczy chodziłam dźwigałam nosiłam. Zarówno w jednej jak i drugiej ciąży wchłonął się w okolicach 12 tygodnia :-) powodzenia

Rena-chan ja w dwóch ciążach miałam krwiaka. W jednej ciąży lekarz panikował ledwo pozwalał mi oddychac ;) w drugiej ciąży lekarz bardziej ogarnięty duphaston luteina itp ale wiedział ze mam małe dziecku w domu wiec siła rzeczy chodziłam dźwigałam nosiłam. Zarówno w jednej jak i drugiej ciąży wchłonął się w okolicach 12 tygodnia :-) powodzenia
Nawet nie wiesz jak bardzo jestem Ci wdzięczna za tą wypowiedź <3
Właśnie byłam zmartwiona, że przy 2,5 latku nie mogę leżeć.
Lekarz wprawdzie lezenia nie nakazał ale zdążyłam się naczytać....
Nie mam plamień i objawów, jak było u Ciebie? Bralas i duphaston i luteine? Mi dal tylko duphaston. Czy krwiaki były duże?
Jak często je kontrolowalas?

Rena chan ja właśnie miałam dość spore plamienia które troszkę się zmniejszyły po dupku i Luteinie. Lekarz ostrzegał mnie ze krwiak może nawet pęknąć i poleciec krew.. najgorzej jak jest umiejscowiony nad zarodkiem, moje były gdzies z boku i powoli się sączyły i efektem były właśnie plamienia. Za pierwszym razem to kazała mi chodzić gin co tydzień! Kontrolować... a ten drugi lekarz (obecna ciąża ) wizyty rozpisywał po 2/3 tygodniach standardowo. :)

Za to znajoma miała
Mega krwotok i myślała ze stracila ciąże ale z dzidzia ok - ten krwiak pęknąl i chlusnął ;o

Eh, może lepiej jakby się sączyl to by znaczyło, że się oproznia I zniknie a u mnie nic... Może przyschnie, wchlonie się. O ciąży po za mężem rzecz jasna i lekarzem wie tylko moja mama i plan był taki aby ogłosić przy choince ale poczekam aż sytuacja się unormuje i uspokoi :/

Eh, może lepiej jakby się sączyl to by znaczyło, że się oproznia I zniknie a u mnie nic... Może przyschnie, wchlonie się. O ciąży po za mężem rzecz jasna i lekarzem wie tylko moja mama i plan był taki aby ogłosić przy choince ale poczekam aż sytuacja się unormuje i uspokoi :/
Nie martw się. Będzie dobrze;)
U mnie też nikt nie wie,oprócz sprawcy.
Mamy plan ogłosić to przy świątecznym stole bo tak się składa ze będzie cała najbliższa ridzinka

reklama
Belle81 po pierwsze ogromne
Gratulacje :* u nas jutro zacznie się 30 tydzień czas leci jak szalony:D nie mogę się już doczekać porodu zaczął się dla
Mnie ten bardzo męczący okres ciąży hehe

Do góry