reklama
B
bibiU
Gość
Byłam tydzień temu ale gin nie puścił mi bicia serca bo było za wcześnie żeby słuchać [emoji7] i dla mojego świętego spokoju stwierdził zebym przyjechała za tydzień [emoji7] no i oczywiście że pojechałam [emoji7] teraz już jestem spokojna [emoji7] wizyta 28 grudnia [emoji846]biedronka, strasznie często masz usg, dlaczego?
Ja dopiero w sobotę
martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczynki i chłopaku [emoji7] miałam wizytę dziś wszystko ok serduszko bije [emoji7] a to mój kropek [emoji7]Zobacz załącznik 924693
Super, że badanie cię uspokoiło. Byle tak dalej.
U mnie drugi dzień temp po 37,09
belle81
B
bibiU
Gość
A Ty jak się czujesz?
belle81
Ogólnie bardzo dobrze. Jedyne co mnie męczy to wrażliwość na zapachy,przez co czasem mnie zemdli i wieczorami te mdłości szczególnie się nasilają. Oprócz tego muszę mieć drzemkę w dzień. Poza tym wszystko ok. Robiłam podstawowe badania i wyniki wzorcowe. Tsh unormowane z eutyroxem i beta idealnie w widelkach.A Ty jak się czujesz?
Jutro idę obejrzeć swoją kropeczke-wreszcie.
A reszta ciężaróweczek jak samopoczucie?
rena-chan
Ja też idę jutro na usg wreszcie, boję się strasznie... A jak nie zobaczę serduszka, a jak coś nie tak? Nie przeżyje
Kurcze ja miałam w pon wizytę u Gina, jutro dopiero usg a Ty biedroneczko już po tylu wizytach I za tydzień masz nastepna, że się martwię, mam raz na miesiąc wizyty.
A jak się czuje... chyba normalnie choć senna, ale mam dwulatka w domu, więc nie mogę pospać. Mam wypryski na czole, czasem delikatnie mdli I to wszystko
Kurcze ja miałam w pon wizytę u Gina, jutro dopiero usg a Ty biedroneczko już po tylu wizytach I za tydzień masz nastepna, że się martwię, mam raz na miesiąc wizyty.
A jak się czuje... chyba normalnie choć senna, ale mam dwulatka w domu, więc nie mogę pospać. Mam wypryski na czole, czasem delikatnie mdli I to wszystko
kitqa
Miciurka no i dobrze, bo nie ma jakiejś głupiej spinki z ciążą, niektóre to chodzą co tydzień do gina albo na krew albo jak coś zakluje w nodze [emoji23]
A teraz jak tradycja nakazuje proszę powodziec kiedy był szczęśliwy strzał, ilu dniowe plemniory? No wszystko, wszystko
A teraz jak tradycja nakazuje proszę powodziec kiedy był szczęśliwy strzał, ilu dniowe plemniory? No wszystko, wszystko
Dziewczyny macie jakieś doświadczenia z testami i bólem owulacyjnym?
Wczoraj pierwszy pozytywny test owu.
Jednocześnie wyraźny bol owulacyjny od 11 do 17 a najsilniejszy ok 16. Możliwe ze juz owu? W poniedzialek pecherzyk byl 17mm. Dzisiaj już nic nie boli. Podzialalismy o 23 to może będzie o+12?
Jednocześnie wyraźny bol owulacyjny od 11 do 17 a najsilniejszy ok 16. Możliwe ze juz owu? W poniedzialek pecherzyk byl 17mm. Dzisiaj już nic nie boli. Podzialalismy o 23 to może będzie o+12?
reklama
martoosia04
Dziewczyny macie jakieś doświadczenia z testami i bólem owulacyjnym?
Mnie boli w sama owu jak ma pęknąć. I teraz tak było. [emoji177] wieczorem 05.12 a bolało MEGA(!) 06.12 po prawej stronie. Więc przyjmuje, że wtedy była owu, bo potem spokój. Teraz jajniki kłują mnie naprzemiennie. Do tej pory tylko prawy, ale dziś w pracy doszedł ból mocniejszy lewego jajnika.
Podziel się: