reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Na chłopca niby ladnie wyglądalam nie smakowaly mi słodycze mieso jadlam ale bez szalu i strasznie mnie na ketchup ciągnęło nawet o 2 w noxy...
Teraz nie wiem bynajmniej mieso mi strasznie śmierdzi zwlaszcza surowe jem mnostwo slodyczy i owocow i bardzo piecze mnie skóra na twarzy po kazdym kremie i mam wysypke na brzuchu..ale przeczucie ze tez chłopiec :)

Ostatnia edycja:
Ciąża z synem:
Zero mdłości
Zero antyproduktów
Ochota na torty i ciasta z kremem
Mega ochota na wszystkie owoce
Podobno ładnie wyglądałam
Cera i włosy super
Brzuch piłka do przodu
Ogólnie super samopoczucie

Hej dziewczyny
BELLE - tak mialam wizyte 14 :) - jest dzidziol 7 tydzien , serduszko bilo, troszke sie chowalo i nie chcialo sie nawet jako taki kropek pokazac [emoji23] nastepna wizyta jakos w styczniu pod koniec, po drodze zrobie kilka badan krwi :)

Kitqa- oj kochana, jakis terminator tam siedzi ktory bardzo sie chce urodzic, ciezko powiedziec ile sobie ten wybraniec tam czekal ale cos kolo 3-3.5 dnia , skubany :D , i to musi byc z tego bo nie ma.innej opcji,

Reena- ja mialam w 2 ciazy duzego krwiaka blisko dziecka, duze ryzyko poronienia, bralam duza dawke dupka, po prostu staraj sie nie przemeczac ni3 dzwigaj jak nie musisz, odpoczywaj kiedy mozesz, wiadomo przy takim 2.5 latku ciężko , ale mozna poukladac puzzle na ziemi, poczytac ksiazeczki, porysowac :) , bedzie dobrze! , szczesliwie u nas sie skonczylo ,

U mnie tak- 1 ciaza (chlopiec), srednie mdlosci - nie zbytnio pamietam na co mialam ochotę , napewno pomarancze , 2 ciaza( chlopiec) -mega mdlosci- zapach miesa mnie odrzucał az do tego stopnia ze maz musial gotowac obiady, tylko slodkie chcialam, pozniej pomarancze :D , a teraz 3 ciaza - (nie wiem kto) , zero mdlosci - caly czas mi mega zimno, caly czas pod kocem, ochota na slodkie i na mieso , moge zagryzac jedno drugim :D a blizniakow tam nie ma [emoji23] ,i ochota na ostre papryczki,

reklama
Trzymam kciuki, człowiek by aż chciał przespać czas czekania aby szybciej minęło, ale nie da się. To samo czuje ze sobą i krwiakiem

Do góry