reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Belle81 po pierwsze ogromne
Gratulacje :* u nas jutro zacznie się 30 tydzień czas leci jak szalony:D nie mogę się już doczekać porodu zaczął się dla
Mnie ten bardzo męczący okres ciąży hehe
Dziękuję;)
30tc to już faktycznie ciężko się robi,ale jednocześnie ostatnia prosta.
Dużo siły dla Ciebie na ten ciężki czas;)

reklama
Piszcie mi tak:)
Nie dawał oznak, plamien? Kiedy znikł?
Na mądrych stronach piszą że 90% do 20 tyg znika, oh jak to daleko. W środę będzie równo 8 tyg.
Żadnych oznak nie dawał, nic nie plamilam. Wiadomo miałam zakaz dzwigania z naciskiem na podnoszenie starszego syna. Nie pamiętam kiedy go wykryla ginekolog, ale na prenatalnych u innego lekarza gdy zapytałam o krwiaka to powiedział, ze nie wiadomo czy to krwiaka czy coś innego i tyle Zbyl temat i w sumie mnie to uspokoilo

dziewczęta, może aby rozładować ostatnie napięcie na wątku poobalamy lub potwierdzimy ciążowe mity?
Np numer 1 - płeć mozna poznać po zachciankach ciążowych, masz ochotę na słodycze: będzie dziewczynka, na mięcho: facet. Jak z tym u Was?
2. im gorzej się czujesz, mdłości itp będzie ona, czujesz się świetnie będzie chłopak?
3. Wyglądasz gorzej będzie córka bo zabiera Ci urodę.

Jak było u Was? :)

Nas parę miesięcy temu zaczepił wesoły, rodowity Kubańczyk. Kiedy spojrzał na brzuszek (opadająca piłeczka) Ż i usłyszał od nas, kto tam siedzi to uparcie twierdził, że mimo wszystko to z pewnością będzie chłopak:D śmiał się potem jeszcze bardziej kiedy mu powiedziałem, że byłby wtedy...Kuba ;) do mitów zaliczam jeszcze wszelkie kalendarze chińskie - u nas bynajmniej się nie sprawdzi(ło)
Miłego środeczka tygodnia

Ostatnia edycja:
Nas parę miesięcy temu zaczepił wesoły Kubańczyk i jak spojrzał na brzuszek (opadająca piłeczka) Ż i usłyszał od nas, kto tam siedzi to uparcie twierdził, że mimo wszystko to z pewnością będzie chłopak:D śmiał się potem jeszcze bardziej kiedy mu powiedziałem, że byłby wtedy...Kuba ;) do mitów zaliczam jeszcze wszelkie kalendarze chińskie - u nas bynajmniej się nie sprawdzi(ło)
Miłego środeczka tygodnia
kto wie, może jeszcze będziecie zaskoczeni? :p

reklama
Do góry