reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Belle81 po pierwsze ogromne
Gratulacje :* u nas jutro zacznie się 30 tydzień czas leci jak szalony:D nie mogę się już doczekać porodu zaczął się dla
Mnie ten bardzo męczący okres ciąży hehe
Dziękuję;)
30tc to już faktycznie ciężko się robi,ale jednocześnie ostatnia prosta.
Dużo siły dla Ciebie na ten ciężki czas;)

reklama
Piszcie mi tak:)
Nie dawał oznak, plamien? Kiedy znikł?
Na mądrych stronach piszą że 90% do 20 tyg znika, oh jak to daleko. W środę będzie równo 8 tyg.
Żadnych oznak nie dawał, nic nie plamilam. Wiadomo miałam zakaz dzwigania z naciskiem na podnoszenie starszego syna. Nie pamiętam kiedy go wykryla ginekolog, ale na prenatalnych u innego lekarza gdy zapytałam o krwiaka to powiedział, ze nie wiadomo czy to krwiaka czy coś innego i tyle Zbyl temat i w sumie mnie to uspokoilo

dziewczęta, może aby rozładować ostatnie napięcie na wątku poobalamy lub potwierdzimy ciążowe mity?
Np numer 1 - płeć mozna poznać po zachciankach ciążowych, masz ochotę na słodycze: będzie dziewczynka, na mięcho: facet. Jak z tym u Was?
2. im gorzej się czujesz, mdłości itp będzie ona, czujesz się świetnie będzie chłopak?
3. Wyglądasz gorzej będzie córka bo zabiera Ci urodę.

Jak było u Was? :)

Nas parę miesięcy temu zaczepił wesoły, rodowity Kubańczyk. Kiedy spojrzał na brzuszek (opadająca piłeczka) Ż i usłyszał od nas, kto tam siedzi to uparcie twierdził, że mimo wszystko to z pewnością będzie chłopak:D śmiał się potem jeszcze bardziej kiedy mu powiedziałem, że byłby wtedy...Kuba ;) do mitów zaliczam jeszcze wszelkie kalendarze chińskie - u nas bynajmniej się nie sprawdzi(ło)
Miłego środeczka tygodnia

Ostatnia edycja:
Nas parę miesięcy temu zaczepił wesoły Kubańczyk i jak spojrzał na brzuszek (opadająca piłeczka) Ż i usłyszał od nas, kto tam siedzi to uparcie twierdził, że mimo wszystko to z pewnością będzie chłopak:D śmiał się potem jeszcze bardziej kiedy mu powiedziałem, że byłby wtedy...Kuba ;) do mitów zaliczam jeszcze wszelkie kalendarze chińskie - u nas bynajmniej się nie sprawdzi(ło)
Miłego środeczka tygodnia
kto wie, może jeszcze będziecie zaskoczeni? :p

reklama
Do góry