reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Tez wlasnie myslalam ze bol jest w czasie pekniecia bo az mnie piecze. Zastanawia mnie tylko test owulacyjny. Dzień wcześniej negatyw. Czyli u mnie po pozytywnym jest owu po kilku godzinach dosłownie?
Jest to bardzo możliwe. U każdej to bardzo indywidualna sprawa.
B
bibiU
Gość
Jak po wizytach??? Sprawozdanie prosimy [emoji7]
belle81
Już meldujęJak po wizytach??? Sprawozdanie prosimy [emoji7]
Po wizycie wszystko super. Kropka 12mm z bijacym serduszkiem. Z usg 7+3 więc dwa dni starszy.
Dostałam pakiet badań do wykonania,plus skierowanie na prenatalne.
Aaa muszę zrobić obciążenie glukoza bo mam w górnej granicy.
Jestem szczęśliwa
martoosia04
Już melduję
Po wizycie wszystko super. Kropka 12mm z bijacym serduszkiem. Z usg 7+3 więc dwa dni starszy.
Dostałam pakiet badań do wykonania,plus skierowanie na prenatalne.
Aaa muszę zrobić obciążenie glukoza bo mam w górnej granicy.
Jestem szczęśliwa
No to super, że jesteś zadowolona z wizyty. Byle kropeczka ślicznie dalej rosła [emoji173]️
rena-chan
a u mnie...... serduszko jak dzwon, 7tyg +3 z lewego jajnika, prawidłowo położone, wszystko w normie i ładnie ale........ mam krwiaka pod kosmówkowego i się martwię dostałam duphaston, krwiak jest na szczęście nie po tej stronie macicy co okruszek. zapytałam wprost czy ciąża jest zagrożona odpowiedz tak, drugie pytanie jakie jest ryzyko poronienia usłyszałam 3-5%. Zero współżycia, nie dzwigac, oszczędzający tryb życia. Eh nie wiem co myśleć, nie wiem co to będzie Za tydzień kontrola czy się nie powiększa
belle81
Kochana,nic się nie martw. Po prostu musisz dać sobie czas. Troszkę poleniuchowć,troszkę wykorzystać innych do pomocy i będzie dobrze. Nie takie krwiaki dziewczyny miały i się wchłoneły.a u mnie...... serduszko jak dzwon, 7tyg +3 z lewego jajnika, prawidłowo położone, wszystko w normie i ładnie ale........ mam krwiaka pod kosmówkowego i się martwię dostałam duphaston, krwiak jest na szczęście nie po tej stronie macicy co okruszek. zapytałam wprost czy ciąża jest zagrożona odpowiedz tak, drugie pytanie jakie jest ryzyko poronienia usłyszałam 3-5%. Zero współżycia, nie dzwigac, oszczędzający tryb życia. Eh nie wiem co myśleć, nie wiem co to będzie Za tydzień kontrola czy się nie powiększa
Ważne że z kruszonką wszystko dobrze a reszta pomalutku się unormuje.
Nie zamartwiaj się i dbaj o siebie i kropeczke.
martoosia04
a u mnie...... serduszko jak dzwon, 7tyg +3 z lewego jajnika, prawidłowo położone, wszystko w normie i ładnie ale........ mam krwiaka pod kosmówkowego i się martwię dostałam duphaston, krwiak jest na szczęście nie po tej stronie macicy co okruszek. zapytałam wprost czy ciąża jest zagrożona odpowiedz tak, drugie pytanie jakie jest ryzyko poronienia usłyszałam 3-5%. Zero współżycia, nie dzwigac, oszczędzający tryb życia. Eh nie wiem co myśleć, nie wiem co to będzie Za tydzień kontrola czy się nie powiększa
Wieści może nie za bardzo optymistyczne, ale musisz odpoczywać. Postaraj się nie denerwować. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale póki nie mozna więcej zrobić „tylko tyle” to też duzo.
reklama
martoosia04
Podziel się: