reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

IMG_2667.JPG

@Marzycielka86 to ta apka na dole.

Załączniki

• IMG_2667.JPG
    IMG_2667.JPG
    161,9 KB · Wyświetleń: 359
reklama
Martoosia04 dokładnie o to chodzi z tymi testam lh, dawno administratorka podkreśla ten fakt że chodzi o najciemniejszy test, bo dziewczyny kręcą z tymi testami. Poćwicz na nowo i teraz napewno sie uda!
Mis0890 po co kupować baby compa skoro są darmowe apki[emoji14] wybierasz która metodę stosujesz i 2000 w kieszeni [emoji1303]
Ale wiesz żebyscie mieli dokładne pomiary to twoja żona musi spać min 4h nie wstawać z łóżka przed dokonaniem pomiaru temperatury .. A przy małym dziecku jest praktycznie nie możliwe. Tak Przez dwa lata albo i czasem dłużej [emoji849] także jak dla mnie to jest największy minus.
Kotuuu jesteś pewiena że podałaś astrologowi bezbłędnie wasze godziny urodzenia?(co do minuty) I miejsca?

Wiecie co, wczoraj poraz kolejny pękło mi serce, zmarła moja babcia i nie mogę tego udźwignąć strasznie mi źle

@kitqa wirtualnie przytulam, myślę ,że wiem co czujesz... :(mi też pękło jak umierała moja, trzymałam ją za rękę do końca :(i chociaż to już kilka lat,wydaje mi się jakby to było wczoraj i tęsknię starasznie...

@Grabcia123 szczesciaro jak tam kropeczka? Ja czekam na testowanie ,jeszcze kilka dni ,temp.w górze ;)
Taki mam wykresik ,oby tylko nie zaczęła spadać o_O
@martoosia04 to teraz trzymam kciuki ,może tym razem złapiesz owu i się uda:)
Ale ktoś mi może wytłumaczyć ,czemu jak zaczynaja paski ciemniec ,to dziewczyny z forum bdm testują co 3 h.zeby dokładnie ten najciemniejszy pasek wyłapać ?

Załączniki

• E0046927-851D-4A22-97C0-8FD7603B91AA.png
    E0046927-851D-4A22-97C0-8FD7603B91AA.png
    67,1 KB · Wyświetleń: 90
@kitqa bardzo współczuję. Tulę mocno.
@mis0890 tak sobie pomyślałam że Kitqa ma rację z tymi pomiarami. Teraz tego nie pamiętam, ale mój dzieć to lubił mnie budzić w nocy praktycznie do 3 roku życia :) dopóki sie nie nauczył sam nakrywać kołdrą haha
@Tymon'sMom ale ładny wykresik! Trzymam kciuki.

Ja wiem że nici z tego cyklu, a jednak człowiek durny zawsze gdzies ma tą nadzieję...ehh..
Według testów LH to spodziewam się @ na 8-9 listopada. Może to i dobrze bo termin porodu w lipcu pokręciłby mi całe lato :p

U Was też tak ciepło? W Szczecinie 20 stopni

@kitqa wirtualnie przytulam, myślę ,że wiem co czujesz... :(mi też pękło jak umierała moja, trzymałam ją za rękę do końca :(i chociaż to już kilka lat,wydaje mi się jakby to było wczoraj i tęsknię starasznie...

@Grabcia123 szczesciaro jak tam kropeczka? Ja czekam na testowanie ,jeszcze kilka dni ,temp.w górze ;)
Taki mam wykresik ,oby tylko nie zaczęła spadać o_O
@martoosia04 to teraz trzymam kciuki ,może tym razem złapiesz owu i się uda:)
Ale ktoś mi może wytłumaczyć ,czemu jak zaczynaja paski ciemniec ,to dziewczyny z forum bdm testują co 3 h.zeby dokładnie ten najciemniejszy pasek wyłapać ?
Piękny wykresik :) trzymam kciuki :)
No moje szczęście stanęło na krawędzi bo zaczęłam plamic ale dzięki Bogu wszytsko jest ok dostałam Luteine i Duphaston nakaz leżenia i tak do środy bo mam kontroli...
@kitqa tyle mocno!

Ostatnia edycja:
Martoosia04 dokładnie o to chodzi z tymi testam lh, dawno administratorka podkreśla ten fakt że chodzi o najciemniejszy test, bo dziewczyny kręcą z tymi testami. Poćwicz na nowo i teraz napewno sie uda!
Mis0890 po co kupować baby compa skoro są darmowe apki[emoji14] wybierasz która metodę stosujesz i 2000 w kieszeni [emoji1303]
Ale wiesz żebyscie mieli dokładne pomiary to twoja żona musi spać min 4h nie wstawać z łóżka przed dokonaniem pomiaru temperatury .. A przy małym dziecku jest praktycznie nie możliwe. Tak Przez dwa lata albo i czasem dłużej [emoji849] także jak dla mnie to jest największy minus.
Kotuuu jesteś pewiena że podałaś astrologowi bezbłędnie wasze godziny urodzenia?(co do minuty) I miejsca?

Wiecie co, wczoraj poraz kolejny pękło mi serce, zmarła moja babcia i nie mogę tego udźwignąć strasznie mi źle
Szczere wyrazy współczucia dla Ciebie, rozumiem co czujesz, całkiem niedawno pożegnałem dwóch moich dziadków w jednym roku. Wysyłam moc otuchy i wsparcia.
Co do apek i lady compa to fakt, przy lc trzeba być w miarę systematycznym mimo trudności, ale rozmawiałem o tym nie raz z Ż i widzę, że jej też zależy na tym aby jak najdokładniej mierzyć a w przyszłości wypróbować funkcję boy/girl. To dla mnie, dla niej widzę, że też - święta sprawa. Do apek nie mam zaufania, aplikacja nie bierze pod uwagę zachodzących zmian w organizmie itd. Idzie z automatu, a przez to może dać nieprawdziwy wynik. Wiem, że idziemy na całość z zakupem lc. Bardziej ufam jemu niż darmowej apce, której bałbym się powierzyć kolejnych, tak ważnych dla mnie starań :-)

@Grabcia123 leż i odpoczywaj ,dobrze, że jesteś pod kontrolą, niby takie plamienia to normalne na poczatku ciąży,ale jednak każda się boi takich sytuacji. Oby szybko zleciał ten pierwszy trymestr a potem już z górki ;)

Dzięki dziewczyny za kciuki :)
@BB_Anna trzeba mieć nadzieję ,w końcu się uda każdej z nas .

reklama
@Grabcia123 leż i odpoczywaj ,dobrze, że jesteś pod kontrolą, niby takie plamienia to normalne na poczatku ciąży,ale jednak każda się boi takich sytuacji. Oby szybko zleciał ten pierwszy trymestr a potem już z górki ;)

Dzięki dziewczyny za kciuki :)
@BB_Anna trzeba mieć nadzieję ,w końcu się uda każdej z nas .
No wysyraszylan się bardzoo ale serducho piekne i dzidzi takie wyraźne widać chociaż to 6tc dopiero...wg Ramziego wygląda na dziewczynke zobaczymy w środę.. Jak dostanę wyraźne zdjęcie do wrzucę...

Do góry