reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kindzia może i nie będzie dobrze ale próbuje podtrzymać na duchu co jest według mnie ważne w takim czasie, wiem co mówię bo sama to przeszłam i potrzebowałam słów wsparcia... dużo to daje...
Jeżeli chcesz to możesz wierzyć że wysoka beta i inne pierdoly wróżka córkę ale ja wiem że to żaden wyznacznik a sugerować można sie np nubem bo tylko po tym można poznać płeć lub zrobić badania na płeć i wtedy można tym sie sugerować bo reszta to tylko zabawa.
Belle przykro mi tule cie mocno, wszystkie jesteśmy z Tobą :-*

Belle81 tule mocno!

Dziś byłam na wizycie w klinice i niestety kiepsko. Jeden jajnik już wygasł, drugi działa ale nie mam czasu jeśli chce zajść w ciąże.
Mam skierowanie do szpitala, sprawdza drożność, mój Pan musi zbadać żołnierzyki, i potem wg gina biegusiem po bliźniaczki [emoji6][emoji23]
Jak stwierdził, wie jak się robi dziewczynki i zrobimy tak żeby była [emoji6]
Jak poznam tajemnice to Wam powiem za drobna opłata [emoji6]
Ogólnie dał mi nadzieje, ze do końca roku będę w ciąży.

Belle81 tule mocno!

Dziś byłam na wizycie w klinice i niestety kiepsko. Jeden jajnik już wygasł, drugi działa ale nie mam czasu jeśli chce zajść w ciąże.
Mam skierowanie do szpitala, sprawdza drożność, mój Pan musi zbadać żołnierzyki, i potem wg gina biegusiem po bliźniaczki [emoji6][emoji23]

Leć słońce czym prędzej do tego szpitala, rób co trzeba i chcę słyszeć, że na święta siedzisz z córcią pod serduszkiem. [emoji177]
No i piękne wieści niesiesz odnośnie planów lekarza. Ja tam w ciemno poproszę te wiedzę ;)

Leeleeth ale optymistyczna wiadomosc! Suoer, choć
szkoda że jeden jajnik nie dziala[emoji58] ale po co się ma drugi [emoji1303][emoji6]
Moja sis miała badanie droznosci jajnika i podobno boli [emoji52] choć nie tak strasznie, da się wytrzymać.
Jakby co to podpytaj doktorka o sprawdzony sposob na zrobienie boy'ka [emoji6]oczywiście zapłacę [emoji14]

Belle81 tule mocno!

No to ja tez czekam. Oddam wszystkie pieniądze za te tajemnice. ;):)

IMG_2574.JPG

Przyszła przed chwila moja książka. Mam lekturę na dzisiejszy wieczór [emoji177][emoji177][emoji177]
@leeleeth szykuj sie że jak czegoś nie zrozumiem, to bede cie molestować pytaniami.

Załączniki

• IMG_2574.JPG
    IMG_2574.JPG
    363 KB · Wyświetleń: 719
reklama
Belle81 tule mocno!

Mam skierowanie do szpitala, sprawdza drożność, mój Pan musi zbadać żołnierzyki, i potem wg gina biegusiem po bliźniaczki
emoji6.png
emoji23.png

Jak stwierdził, wie jak się robi dziewczynki i zrobimy tak żeby była
emoji6.png

Jak poznam tajemnice to Wam powiem za drobna opłata
emoji6.png

@leeleeth mimo złej diagnozy to bardzo optymistyczne wieści;)
Zrób wszystko co możliwe w kierunku spełnienia marzeń. Ściskam mocno i życzę wytrwałości.

Do góry