reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No szczypiorkowa też kiedyś pisala, ze testy jej pozno wychodzily, a ma 3 dziewczynki. Właśnie @szczypiorkowa123 co u Ciebie? Dlatego każda ciąża inna i nie ma zlotej zasady.
Złotej nie ma Ale to trochę sugeruje że ciążę chlooczykowe nie chcą się zagniezdxic bo jeśli z dziewczynką ma takie niskie przyrosty to z chłopcem by miala właśnie jeszxze o te 20%mniej . To jest indywidualne Ale naukowonpotwierdzone ze z chłopcami przyrosty niższe

reklama
Miss0880 A kiedy Twojanajniższa rodzi?

Wiecie jak patrze na Wasze tabelki to coś na rzeczy jest
W większości tutaj czujecie ze trudno Wam "trafić w ta upragnioną plec" i te tabele jakby są potwierdzeniem. Nie udaje się i te tabelki o tym mowiachcecie szybko ciąży to będzie plec która masz
Gorgigorgi oby to był znak ze to będzie CZAS odpowiedni na Waszą dziewczynkę&&&&& chodź nie wierzysz
Grabcia u Ciebie będzie Pink
TymonsMom na dziewczynkę dużo dużo poki M nie padnie bez wyliczeń obliczen to najlepsza zasada
Mała wg gina zawita 6 stycznia ale jak ją słucham przez brzuszek to wspomina, że dużo szybciej ;-)
Kitqa - kwiecień mówisz ;-) dobrze, że moja Ż tego nie czyta :p

Dziewczyny u mnie przyrost był 290% a był synek, nie ma co sugerować się tym bo u jednych to sie sprawdza a u innych niestety nie. Wszystkie kalendarze itp zapowiadały córkę a nie było jej.
U mnie i z częstych serduszek zakończonych 2,5 dnia przed owu i z abstynencji 9 dniowej z 1 serduszkiem po piku są chłopcy.
Na każdego działa co innego, niestety ale nie ma recepty na to.

Dziewczyny u mnie przyrost był 290% a był synek, nie ma co sugerować się tym bo u jednych to sie sprawdza a u innych niestety nie. Wszystkie kalendarze itp zapowiadały córkę a nie było jej.
U mnie i z częstych serduszek zakończonych 2,5 dnia przed owu i z abstynencji 9 dniowej z 1 serduszkiem po piku są chłopcy.
Dokładnie. Ja z drugim synem miałam wszystkie kalendarze itd. Na girl A jest maciek <3

Wysoka beta świadczy też o pewnych nieprawidłowościach
Z każdym synkiem miakas tak wysokie bety?

reklama
A mi się rozkręca okres :( a powinien być wczoraj i już miałam nadzieję... i jutro chciałam testować... No cóż rozpoczynam drugi cykl starań

Do góry