Grabcia123
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ze ona tak mówi bo wiesz jak masz syna&córkę i chcesz jeszcze jedno to patrzą na Ciebie jak na kosmitkè. Bo przecież co Ty jeszxze chcesz masz oarke wszystkie dzieci w domu. Łeeee beleJa wid, w każdej sytuacji plusy.. Parka - super bo i róż i błękit jak u mojej siostry i mówi teraz ze ona ma wsyztakie dzieci, u drugiej siostry dwóch chłopców też fajnie bo bardzo zzyci.. Więc wszędzie widzę plusy.. Ciekawe co mój brat bd miał..
My drugie chcielismy i niektórzy z rodziny o mało nas na stosie nie spalili co dopiero będzie jak się dowiedzą..Dobrze ze ona tak mówi bo wiesz jak masz syna&córkę i chcesz jeszcze jedno to patrzą na Ciebie jak na kosmitkè. Bo przecież co Ty jeszxze chcesz masz oarke wszystkie dzieci w domu. Łeeee bele
A mój najmłodszy jest najkochanszy .
Aaa slodziak na maxa. Cały chcuany żadna wpadka i tak mnie te komentarze denerwowaly ze co ja wymyslam ze 3 Cię chce
Kindzia26a ja tam bety nie mam zamiaru robić : )
Marzycielka86 cześć kochana : ) dobrze ze się wypowiedziałac o tej becie, bo to żadna gwarancja.
Kochana trzymaj się! Ja w ciąży z synkiem też miałam plamienia. Od 4 tygodnia tydzień w szpitalu na podtrzymaniu, ale skończyło się dobrze Tobie też życzę takiego scenariusza :*Hej kochane.
Miała być radość a jest dramat
Zrobiłam test po powrocie do domu i tak jak czułam pokazała się delikatna kreseczka. I tu zaczyna się dramat bo zaczęłam lekko plamić. Brzuch też pobolewa więc coś się dzieje, niestety Nic nie mogę zrobić na tym etapie,albo będzie dobrze albo...
Myślę że noc będzie decydujaca. Leżę i błagam Boga żeby kropeczka została ze mną.
To są głupoty. Bo jeśli jest liczone zg. Z zasadą numerologii szer. Geo ma znaczenie A strona jest liczona ogólnie na stany. Więc lipa ale jakby było odwrotnie inaczej byłobyU mnie dziewuszka dopiero od marca 2021! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie zgadzam się!