reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No szczypiorkowa też kiedyś pisala, ze testy jej pozno wychodzily, a ma 3 dziewczynki. Właśnie @szczypiorkowa123 co u Ciebie? Dlatego każda ciąża inna i nie ma zlotej zasady.
Złotej nie ma Ale to trochę sugeruje że ciążę chlooczykowe nie chcą się zagniezdxic bo jeśli z dziewczynką ma takie niskie przyrosty to z chłopcem by miala właśnie jeszxze o te 20%mniej . To jest indywidualne Ale naukowonpotwierdzone ze z chłopcami przyrosty niższe

reklama
Miss0880 A kiedy Twojanajniższa rodzi?

Wiecie jak patrze na Wasze tabelki to coś na rzeczy jest
W większości tutaj czujecie ze trudno Wam "trafić w ta upragnioną plec" i te tabele jakby są potwierdzeniem. Nie udaje się i te tabelki o tym mowiachcecie szybko ciąży to będzie plec która masz
Gorgigorgi oby to był znak ze to będzie CZAS odpowiedni na Waszą dziewczynkę&&&&& chodź nie wierzysz
Grabcia u Ciebie będzie Pink
TymonsMom na dziewczynkę dużo dużo poki M nie padnie bez wyliczeń obliczen to najlepsza zasada
Mała wg gina zawita 6 stycznia ale jak ją słucham przez brzuszek to wspomina, że dużo szybciej ;-)
Kitqa - kwiecień mówisz ;-) dobrze, że moja Ż tego nie czyta :p

Dziewczyny u mnie przyrost był 290% a był synek, nie ma co sugerować się tym bo u jednych to sie sprawdza a u innych niestety nie. Wszystkie kalendarze itp zapowiadały córkę a nie było jej.
U mnie i z częstych serduszek zakończonych 2,5 dnia przed owu i z abstynencji 9 dniowej z 1 serduszkiem po piku są chłopcy.
Na każdego działa co innego, niestety ale nie ma recepty na to.

Dziewczyny u mnie przyrost był 290% a był synek, nie ma co sugerować się tym bo u jednych to sie sprawdza a u innych niestety nie. Wszystkie kalendarze itp zapowiadały córkę a nie było jej.
U mnie i z częstych serduszek zakończonych 2,5 dnia przed owu i z abstynencji 9 dniowej z 1 serduszkiem po piku są chłopcy.
Dokładnie. Ja z drugim synem miałam wszystkie kalendarze itd. Na girl A jest maciek <3

Wysoka beta świadczy też o pewnych nieprawidłowościach
Z każdym synkiem miakas tak wysokie bety?

reklama
A mi się rozkręca okres :( a powinien być wczoraj i już miałam nadzieję... i jutro chciałam testować... No cóż rozpoczynam drugi cykl starań

Do góry