reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anglistą nie jestem, ale czy ja dobrze rozumiem, że wg BDM celowali w chłopaka w dniu 0 i dzień PO a jednak oczekują dziewczynki?
Edytuje - nie doczytałem :) :D
martoosia04 DZIĘKUJĘ, choć minimalnie (ale dla mnie to wiele) wsparłaś mnie w przekonaniu, że ten zakup LCB już niebawem może okazać się bardzo trafny w przyszłości - bo dostawałem już głupawki :) ciekawe co się okaże na połówkowych u przyszłych/obecnych Mam ;)

Celowali w chłopca, ale w sumie zrezygnowała z jako takiego ścisłego BD (Baby Dust) bo nie chciała stracić cyklu. I ostatecznie kochali sie w pik LH, w dniu owu i dzień po owu i jest ciąża. Ale z dziewczynką.

Dla mnie to jako taka nadzieja ;) bo my tak jakoś właśnie działamy [emoji23] tylko widać ciut mało tych [emoji173]️ musimy się postarać mocno z M. teraz w listopadzie ;)

reklama
Celowali w chłopca, ale w sumie zrezygnowała z jako takiego ścisłego BD (Baby Dust) bo nie chciała stracić cyklu. I ostatecznie kochali sie w pik LH, w dniu owu i dzień po owu i jest ciąża. Ale z dziewczynką.

Dla mnie to jako taka nadzieja ;) bo my tak jakoś właśnie działamy [emoji23] tylko widać ciut mało tych [emoji173]️ musimy się postarać mocno z M. teraz w listopadzie ;)
Wierz mi...tu trzeba BARDZO mocno się postarać na dziewczynkę ;) ;) ;) działajcie działajcie Dziewczyny na dziewczyny i chwalcie się postępami (belle81, Mamolina i Ty Martoosia04 :)), wtedy Wasz girl sway i mój boy sway może zostanie uratowany :D i jako jedyny chłop tu zarządzam hasło: zróbmy coś z tymi marzeniami wreszcie! (dochodami z prelekcji naukowych dla gin w przyszłości się podzielimy) ;)

Ostatnia edycja:
Mis0890 Mamolinka działała na chłopca tzn chciała w każdym razie stało się tak ze nie pamiętam z jakich przyczyn nie poprawili w owulacje.Także z tego co pisała ostatnie Przytulanki były na 3 dni.przed owu

Mis0890 Mamolinka działała na chłopca tzn chciała w każdym razie stało się tak ze nie pamiętam z jakich przyczyn nie poprawili w owulacje.Także z tego co pisała ostatnie Przytulanki były na 3 dni.przed owu
Wg mnie bez znaczenia czy poprawialiby w owu. Bo plemniki te z przed 3 dni już były bliżej jajeczka, więc nawet jak robiliby w owu to dotarlyby te 3 dniowe (dziewczynkowe) tak mi tlumaczyla gine

reklama
Do góry