reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja się przekonałam wiele razy, że jak już czegoś bardzo chcę, to los robi mi na złość. Tak było z mieszkaniem, które mieliśmy kupic z M. Juz prawie je mieliśmy i najpierw znaleźliśmy sie w grupie poszkodowanych przez MdM a potem bank po uzbieraniu wkładu, bank nie dał nam kredytu. Czuję, że podobnie będzie z naszą wymarzoną córeczką.

reklama
Ja mam nastroje jak w kalejdoskopie. Wczoraj uslyszalam ze dobrze wygladam to następny chlopak pewnie... wiec dola mam wiara w corke znika... my sie strlimy tak długo ale ja karmiłam tedy piersia w sierpniu prestalam i w tym cyklu zaszlam i tak pluje sobie w brode bo to byl najhorszy cykl jaki moglam miec do zajscia. Wykres nic nie pokazywal. Infekcja. I skracanie odstepu do samej owu bo nic nie wychodzilo. I niby mi wychodzily testy owu i byl skok temp przykarmieniu ale sama nie wiem moze to jednak przez to nie zachodzilam.i moze by sie jednk ten odstep udal gdybym probowala bez karmienia... a teraz do dupy :( wyc mi sie chce jk sie okaze ze znow chlopk to chyb do psychitry pojde
Miałam tak dopóki nie zachodzilam w ciążę.. A gdy mnie tak to zaskoczyło wszytsko stało mi się obojętne.. Już nawet przyzwyczaiłam się że będzie Bartuś I Artus... Bardziej się boję że za chwilę coś się złego wydarzy a już obiecałam sobie i mężowi że jeśli bd coś nie tak to będzie ostatnia ciaza bo mamy już dla kogo życ a boję się ryzykować dlatego też jeśli będzie chłopiec a będzie bardzo ciężka ciąża żal będę miała do końca życia że nie będę mieć córeczka sukieneczkach i kokardeczkach... Narazie się modlę żeby było ok.. JUTRO zaczynam 5tc i mam wizytę a czuje ze cos jest nie tak

Miałam tak dopóki nie zachodzilam w ciążę.. A gdy mnie tak to zaskoczyło wszytsko stało mi się obojętne.. Już nawet przyzwyczaiłam się że będzie Bartuś I Artus... Bardziej się boję że za chwilę coś się złego wydarzy a już obiecałam sobie i mężowi że jeśli bd coś nie tak to będzie ostatnia ciaza bo mamy już dla kogo życ a boję się ryzykować dlatego też jeśli będzie chłopiec a będzie bardzo ciężka ciąża żal będę miała do końca życia że nie będę mieć córeczka sukieneczkach i kokardeczkach... Narazie się modlę żeby było ok.. JUTRO zaczynam 5tc i mam wizytę a czuje ze cos jest nie tak

Kochana może to tylko stres? Dlaczego masz takie złe przeczucie? Trzymam kciuki by było wszystko w porządku. Dasz nam znać jak wyjdziesz z gabinetu co u ciebie i kropeczki?

Kochana może to tylko stres? Dlaczego masz takie złe przeczucie? Trzymam kciuki by było wszystko w porządku. Dasz nam znać jak wyjdziesz z gabinetu co u ciebie i kropeczki?
W pierwszej ciąży do 6-7msc nic mi nie było.. A teraz często boli mnie podbrzusze...ogólnie w nocy spać nie moge że stresu..
Jasne że dam znać a kropeczki jeszcze może być nie widać :)
Dajz znać rano jak temp

reklama
Dziewczyny mam pytanie jak to jest na dziewczynkę bo się pogubiłam wymiana nasienia musi być codziennie od okresu...? I na czym polega metoda BDM możecie mi pokrotce wyjaśnić. Bo sama nie wiem na co zaryzykować?

Do góry