martoosia04
Fanka BB :)
To tak jak nam chodzi cały czas Tosia. [emoji23][emoji23][emoji23] choc bardziej wolimy Tolę z racji imienia na T. Całe nasze trio miałoby wtedy imię na T. A Antonina... No ale Tosia [emoji173]️ takie śliczne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@martoosia04 jak temp? Testowalas?? @kredkaczarna jak tam?? @Marzycielka86?? Pozostałe kobietki??
Ja się coś zaczynam martwić.. Boje się że coś jest nie tak ze ciąża się nie rozwija albo coś.. Jutro wizyta...
Wykres piękny że spadkiem jak na implantacje test mógłby już wyjść dziś ale jeszcze masz dużo czasu do @..moze wzrost hcg będzie wolny i późno wyjdzie test.. Trzymam kciuki za pozytywTemp. ciut w dół - 37,08. Test biały. Czekam sobie teraz do następnego tygodnia.
Niepokoi mnie obniżona i ciut otwarta szyjka. Zupełnie jak przed @.
Zobacz załącznik 909519
Wykres piękny że spadkiem jak na implantacje test mógłby już wyjść dziś ale jeszcze masz dużo czasu do @..moze wzrost hcg będzie wolny i późno wyjdzie test.. Trzymam kciuki za pozytyw
Nie przyjdzie na pewnoJak tak patrzę na ten wykres, to rzeczywiście fajnie spadła temp. jak na implantację.
Testów już żadnych nie mam w domu, więc muszę czekać do terminu @.
Nie przyjdzie na pewno
Ja mam nastroje jak w kalejdoskopie. Wczoraj uslyszalam ze dobrze wygladam to następny chlopak pewnie... wiec dola mam wiara w corke znika... my sie strlimy tak długo ale ja karmiłam tedy piersia w sierpniu prestalam i w tym cyklu zaszlam i tak pluje sobie w brode bo to byl najhorszy cykl jaki moglam miec do zajscia. Wykres nic nie pokazywal. Infekcja. I skracanie odstepu do samej owu bo nic nie wychodzilo. I niby mi wychodzily testy owu i byl skok temp przykarmieniu ale sama nie wiem moze to jednak przez to nie zachodzilam.i moze by sie jednk ten odstep udal gdybym probowala bez karmienia... a teraz do dupy wyc mi sie chce jk sie okaze ze znow chlopk to chyb do psychitry pojde