reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja się przekonałam wiele razy, że jak już czegoś bardzo chcę, to los robi mi na złość. Tak było z mieszkaniem, które mieliśmy kupic z M. Juz prawie je mieliśmy i najpierw znaleźliśmy sie w grupie poszkodowanych przez MdM a potem bank po uzbieraniu wkładu, bank nie dał nam kredytu. Czuję, że podobnie będzie z naszą wymarzoną córeczką.

reklama
Ja mam nastroje jak w kalejdoskopie. Wczoraj uslyszalam ze dobrze wygladam to następny chlopak pewnie... wiec dola mam wiara w corke znika... my sie strlimy tak długo ale ja karmiłam tedy piersia w sierpniu prestalam i w tym cyklu zaszlam i tak pluje sobie w brode bo to byl najhorszy cykl jaki moglam miec do zajscia. Wykres nic nie pokazywal. Infekcja. I skracanie odstepu do samej owu bo nic nie wychodzilo. I niby mi wychodzily testy owu i byl skok temp przykarmieniu ale sama nie wiem moze to jednak przez to nie zachodzilam.i moze by sie jednk ten odstep udal gdybym probowala bez karmienia... a teraz do dupy :( wyc mi sie chce jk sie okaze ze znow chlopk to chyb do psychitry pojde
Miałam tak dopóki nie zachodzilam w ciążę.. A gdy mnie tak to zaskoczyło wszytsko stało mi się obojętne.. Już nawet przyzwyczaiłam się że będzie Bartuś I Artus... Bardziej się boję że za chwilę coś się złego wydarzy a już obiecałam sobie i mężowi że jeśli bd coś nie tak to będzie ostatnia ciaza bo mamy już dla kogo życ a boję się ryzykować dlatego też jeśli będzie chłopiec a będzie bardzo ciężka ciąża żal będę miała do końca życia że nie będę mieć córeczka sukieneczkach i kokardeczkach... Narazie się modlę żeby było ok.. JUTRO zaczynam 5tc i mam wizytę a czuje ze cos jest nie tak

Miałam tak dopóki nie zachodzilam w ciążę.. A gdy mnie tak to zaskoczyło wszytsko stało mi się obojętne.. Już nawet przyzwyczaiłam się że będzie Bartuś I Artus... Bardziej się boję że za chwilę coś się złego wydarzy a już obiecałam sobie i mężowi że jeśli bd coś nie tak to będzie ostatnia ciaza bo mamy już dla kogo życ a boję się ryzykować dlatego też jeśli będzie chłopiec a będzie bardzo ciężka ciąża żal będę miała do końca życia że nie będę mieć córeczka sukieneczkach i kokardeczkach... Narazie się modlę żeby było ok.. JUTRO zaczynam 5tc i mam wizytę a czuje ze cos jest nie tak

Kochana może to tylko stres? Dlaczego masz takie złe przeczucie? Trzymam kciuki by było wszystko w porządku. Dasz nam znać jak wyjdziesz z gabinetu co u ciebie i kropeczki?

Kochana może to tylko stres? Dlaczego masz takie złe przeczucie? Trzymam kciuki by było wszystko w porządku. Dasz nam znać jak wyjdziesz z gabinetu co u ciebie i kropeczki?
W pierwszej ciąży do 6-7msc nic mi nie było.. A teraz często boli mnie podbrzusze...ogólnie w nocy spać nie moge że stresu..
Jasne że dam znać a kropeczki jeszcze może być nie widać :)
Dajz znać rano jak temp

reklama
Dziewczyny mam pytanie jak to jest na dziewczynkę bo się pogubiłam wymiana nasienia musi być codziennie od okresu...? I na czym polega metoda BDM możecie mi pokrotce wyjaśnić. Bo sama nie wiem na co zaryzykować?

Do góry