reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mąż chce Hanie albo Julkę, chociaż są to pięknie imiona, to wole jakieś mniej popularne imię. Ja mam na imię Michalina, w moim roczniku to rzadko spotykane imie i bardziej mi w życiu pomogło niż przeszkodziło :) Dziewczyny macie jakieś pomysły na imiona? Bo ja jestem teraz na etapie, ze chyba nic już mi się nie podoba.
@mihasiaaa dobrze ze nie chcesz popularnego imienia dla córci. Wybór jest trudny bo dużo tego ale ufam że z czasem wybierzecie to idealne.
A jak na na imię synuś? Może coś na taką samą literę,może to jakiś trop;)
Moje ulubione od zawsze to Magdalena Maria.,ale nie wiem czy właśnie tak nazwałbym córkę...A z mniej popularnych to Liliana i właśnie Michalina ;) Powodzenia w poszukiwaniach.
Ps. A ja wierzę że jak się zobaczy dzieciaczka ten pierwszy raz to wtedy łatwiej dobrać imię do rzeczywistej persony.

Ostatnia edycja:
@mihasiaaa dobrze ze nie chcesz popularnego imienia dla córci. Wybór jest trudny bo dużo tego ale ufam że z czasem wybierzecie to idealne.
A jak na na imię synuś? Może coś na taką samą literę,może to jakiś trop;)
Moje ulubione od zawsze to Magdalena Maria.,ale nie wiem czy właśnie tak nazwałbym córkę...A z mniej popularnych to Liliana i właśnie Michalina ;) Powodzenia w poszukiwaniach.
Ps. A ja wierzę że jak się zobaczy dzieciaczka ten pierwszy raz to wtedy łatwiej dobrać imię do rzeczywistej persony.
Synek ma na imię Leon, szukaliśmy na L na początku, bardzo podoba mi sie Liliana, ale moja dobra koleżanka dała tak na imie córce. Laura też jest śliczne, tylko już dość popularne i ciężko ze zrobieniem (a ja lubię zdrabniac imiona dzieci). Teraz już szukamy czegos odpowiedniego i właśnie nie wiem czy nie poczekam do porodu, az ujrze moja księżniczkę ;)

Synek ma na imię Leon, szukaliśmy na L na początku, bardzo podoba mi sie Liliana, ale moja dobra koleżanka dała tak na imie córce. Laura też jest śliczne, tylko już dość popularne i ciężko ze zrobieniem (a ja lubię zdrabniac imiona dzieci). Teraz już szukamy czegos odpowiedniego i właśnie nie wiem czy nie poczekam do porodu, az ujrze moja księżniczkę ;)
Leon-Leoś
Łucja-Lusia
Mi pasuje;) Ale to wasz wybór.
Możecie do niej mówić teraz w najróżniejszy sposób a jak się urodzi to wtedy zdecydujecie;)

reklama
Do góry