martoosia04
Fanka BB :)
Test póki co biały, ale termin @ na śr/czw więc jeszcze może być ciut wcześnie.Hej
@martoosia04 jak tam kochana ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test póki co biały, ale termin @ na śr/czw więc jeszcze może być ciut wcześnie.Hej
@martoosia04 jak tam kochana ?
@mihasiaaa dobrze ze nie chcesz popularnego imienia dla córci. Wybór jest trudny bo dużo tego ale ufam że z czasem wybierzecie to idealne.Mąż chce Hanie albo Julkę, chociaż są to pięknie imiona, to wole jakieś mniej popularne imię. Ja mam na imię Michalina, w moim roczniku to rzadko spotykane imie i bardziej mi w życiu pomogło niż przeszkodziło Dziewczyny macie jakieś pomysły na imiona? Bo ja jestem teraz na etapie, ze chyba nic już mi się nie podoba.
Test póki co biały, ale termin @ na śr/czw więc jeszcze może być ciut wcześnie.
Synek ma na imię Leon, szukaliśmy na L na początku, bardzo podoba mi sie Liliana, ale moja dobra koleżanka dała tak na imie córce. Laura też jest śliczne, tylko już dość popularne i ciężko ze zrobieniem (a ja lubię zdrabniac imiona dzieci). Teraz już szukamy czegos odpowiedniego i właśnie nie wiem czy nie poczekam do porodu, az ujrze moja księżniczkę@mihasiaaa dobrze ze nie chcesz popularnego imienia dla córci. Wybór jest trudny bo dużo tego ale ufam że z czasem wybierzecie to idealne.
A jak na na imię synuś? Może coś na taką samą literę,może to jakiś trop
Moje ulubione od zawsze to Magdalena Maria.,ale nie wiem czy właśnie tak nazwałbym córkę...A z mniej popularnych to Liliana i właśnie Michalina Powodzenia w poszukiwaniach.
Ps. A ja wierzę że jak się zobaczy dzieciaczka ten pierwszy raz to wtedy łatwiej dobrać imię do rzeczywistej persony.
Jaasna moje książęta mają: 8 i poł roku, niecałe 7 lat, 2 i pół roku oraz prawie 6 tyg. pozdrawiam!O, masz samych synusiów! W jakim wieku?
Rozalka, Lena i Emilka zajete przez dzieci znajomych, Lidia, Marcysia, Cecylka jakos do mnie nie przemawiają, Klara choć piękne to ciężkie do zdrobnienia. Ligia piekne i Emilka też spoko. Dzięki za podpowiedziA Rozalia? Cecylka? Felicja? Lena? Klara?(teraz popularne), Lidia? Ligia?Marcysia?Emilka?
Leon-LeośSynek ma na imię Leon, szukaliśmy na L na początku, bardzo podoba mi sie Liliana, ale moja dobra koleżanka dała tak na imie córce. Laura też jest śliczne, tylko już dość popularne i ciężko ze zrobieniem (a ja lubię zdrabniac imiona dzieci). Teraz już szukamy czegos odpowiedniego i właśnie nie wiem czy nie poczekam do porodu, az ujrze moja księżniczkę
No właśnie ta Luśka jakoś najbardziej chodzi mi po głowie. Dzięki za podpowiedźLeon-Leoś
Łucja-Lusia
Mi pasuje Ale to wasz wybór.
Możecie do niej mówić teraz w najróżniejszy sposób a jak się urodzi to wtedy zdecydujecie