reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pisałem dokładnie o tej "niezawodnej super technice" parę stron temu bo z ciekawości zerknąłem w kalendarzyk Ż ;)
Owu wg Ż wypadała 14. Z tego co dziś pamiętam (później postaram się Wam to potwierdzić jak dorwę tel Ż ;) ), boboseksy były 9, 11, ?13?, 14 i 16. Wcześniej też przytulasy średnio co 2 dni :D
sporo się tutaj mówiło, że największe znaczenie ma tu częstotliwość - zgadzam się tu w 100%. Im częstsze namiętności tym bardziej uśmiechnięta córa w prognozie ;) No i jak ja tego chłopca mam począć... ;) na chwilę obecną uważam, że może gdyby nie boboseksy 13?, 14 i 16 to może teraz trzepotałbym ze szczęścia nóżkami w oczekiwaniu na synka i wraz z Wami powoli kombinował jak zmajstrować córeczkę :) dorwę kalendarzyk to coś przemycę

Pisałem dokładnie o tej "niezawodnej super technice" parę stron temu bo z ciekawości zerknąłem w kalendarzyk Ż ;)
Owu wg Ż wypadała 14. Z tego co dziś pamiętam (później postaram się Wam to potwierdzić jak dorwę tel Ż ;) ), boboseksy były 9, 11, ?13?, 14 i 16. Wcześniej też przytulasy średnio co 2 dni :D
sporo się tutaj mówiło, że największe znaczenie ma tu częstotliwość - zgadzam się tu w 100%. Im częstsze namiętności tym bardziej uśmiechnięta córa w prognozie ;) No i jak ja tego chłopca mam począć... ;)

Raz a porządnie ;)

Kurcze ja to nie umiem tych testów owu robić. Wiem że owu tuż za rogiem. Śluz płodny jest.
Testy blade, 11 dc. Chyba ze owu tym razem jednak bedzie póżniej. Biore dziś starego w obroty. Co ma być to będzie.

Dla mnie testy ovu też są zagadką bo u mnie niby po owu też są cały czas pozytywne przed miesiączką, ja nie rozumiem. Sprawdzałam to w tym i poprzednim cyklu :/

Witam po weekendzie,
Martoosia na pewno się uda następnym tazem, dla pocieszenia powiem że mój cykl też spalony... Pik był w piątek ale męża w sobotę nie było więc było tylko jedno przytulanie w niedzielę ale śluz był już byle jaki a w sobote wydaje mi się że była owulacja i pewnie dupa bedzie z tego

reklama
Hej dziewczyny i chłopaku! Nie wiem co robić Owu się zbliża może za dwa może za trzy dni. Czyli pora na działanie, ale mąż mi zezarł mięsa czerwonego wczoraj, odpuscilismy supl dwa dni temu i co robić? Działalismy wczoraj i przedwczoraj. Tego się nieda wszystkiego razem zgrać w czasie, tych wszystkich czarów

Do góry