reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mis0890 dokładnie.
Przez ile czasu trzeba testować lcb aby trafnie wycelowal w dziewczynkę/chłopca?
Będziecie mieć podobny brzuszek ponieważ ja mialam termin na 25.12 :) a zdjęcie zrobilam 5dni przed porodem który był 9.12. Także dobrze mówisz że możecie mieć prezencik pod choinka [emoji847]

reklama
Wierzę w to co o czym piszesz bo jednak więcej wpisów mówi o tym, że owu to boy i ja też w to wierzę. Chodzi mi o to, że nie spotkałem negatywnych opinii na temat prognoz lcb. Jakby nie było jego zakup może uzupełnić bdm bo przy systematyczności żony dokładnie zostanie określona owulacja, w którą - teraz uwaga - przykładowo w niedzielę o 6 rano pik owu, Poniedziałek 6 rano tulas, wtorek tulas i czekać?
Być może byliśmy w tych 20%...powiem Wam, że jak na ironię losu przystało (tylko się nie śmiejcie, nie zmyślam) dzisiaj kolejna obca osoba powiedziała nam, że brzuszek żony jest typowo chłopięcy a jak mówimy, że córcia to wtedy opowiadają o znajomych co przy porodzie mieli suprise. Żona do mnie dziś, że nie chce mi tego mówić żeby nie nakręcać ale ma stresa czy na kolejnych wizytach gin przypadkiem nie odkryje czegoś nowego, że bierze to pod uwagę (do TEJ wizyty ciągle mówiła, że czuje synka w brzuchu). Tak, wiem, nie nakręcam się :-) co ma być to będzie, do boju.
Hej Hej. Jest pik A po piku ok. 24 h jest owu. Czyli przykładowo pon. Pik. Wtorek owu (i tu działamy) środa po owu i wg mojej lekarki tu są szanse na dziewczynkę bardziej niż chłopca

Kotuuu tak tak, ale liczy się ilość stosunków a nie timieing.
Owszem brandy nawet nie publikują negatywnych wpisów na swoich stronach.
Tu chodzi o opinię z różnych źródeł, forum do których producenci nie mają dostępu.
Nie wiem nie badałam opinii publicznej pod tym względem, ufam Mis0890 ;)
Choc kiedyś też się tym interesowałam i jedna Pani powodziala mi że właśnie z lcb zaplanowala dziewczynkę (ale temat odpuscilam)

Kotuuu tak tak, ale liczy się ilość stosunków a nie timieing.
Owszem brandy nawet nie publikują negatywnych wpisów na swoich stronach.
Tu chodzi o opinię z różnych źródeł, forum do których producenci nie mają dostępu.
Nie wiem nie badałam opinii publicznej pod tym względem, ufam Mis0890 ;)
Choc kiedyś też się tym interesowałam i jedna Pani powodziala mi że właśnie z lcb zaplanowala dziewczynkę (ale temat odpuscilam)
Witajcie. Co do opinii publicznej to też nie wykluczam tego, że mogą skutecznie monitorować wpisy, jednak pozytywna opinia polskich gin i spotykane na kafeteriach itp forach dobre (mam nadzieję, że i prawdziwe) opinie przekonują mnie, że jednak coś może w tym być. Z tego co się dowiedziałem, standardowo 3 cykle to minimum żeby lcb precyzyjnie dokonywał pomiarów. Może aby wzbogacić wiedzę nas wszystkich, warto by któraś z Was podczas wizyty u gina dokonała małego rozeznania na temat lcb? Wiem, ja też bym mógł to zrobić, ale w obecnej sytuacji przyzwoitość mi jednak na to nie pozwala, nie chcę już nawet poruszać tych kwestii ... :)
Miłego piątku Kobitki

Ostatnia edycja:
Hej ja jestem zaoracowana i nie mam kiedy pisać ale też dolaczam się do staraczki :)

Grabcia gratulacje!!!:-D jednak coś w tym jest jak człowiek watpi to życie nas zaskakuje.

Ja jestem w 8 DC i zacznę testować LH chyba w 11. Już się polubiłam żeby na chłopaka to co ile co dwa dni sexy? Czy lepiej co 3 lub 4??

Hej ja jestem zaoracowana i nie mam kiedy pisać ale też dolaczam się do staraczki :)

Grabcia gratulacje!!!:-D jednak coś w tym jest jak człowiek watpi to życie nas zaskakuje.

Ja jestem w 8 DC i zacznę testować LH chyba w 11. Już się polubiłam żeby na chłopaka to co ile co dwa dni sexy? Czy lepiej co 3 lub 4??

Co dwa dni

reklama
W końcu nadszedł weekend. Wolne aż do wt [emoji173]️
Przede mną remont łazienki w ten weekend. Pewnie nie wszystko zrobimy, ale przynajmniej w końcu zaczniemy [emoji173]️

Do góry