Dzień dobry Staraczki
Nawet nie wiesz jak nieracjonalne jest dla mnie zachowanie Twojego M. Możesz mu kiedyś przy lampce wina szepnąć, że czytałaś o takim jednym pewnym wariacie, który niebo i ziemie by poruszył by mieć taką dwójkę jak on
Idąc dalej to tak jak już Belle81 wczoraj pisała - choćbym miał gryźć te ściany z bólu serca to córcia nigdy nie odczuje (nawet na placu zabaw
), że nigdy nie da mi tego co dałby mi syn. Płeć i marzenia to jedna bajka, najważniejsze jest jednak dziecko i jego poczucie bycia kochanym.
Może mnie co niektóre z Was zakrzyczą, ale przed zakupem skontaktowałem się z zespołem LC m.in. w sprawie celowania w konkretną płeć. Mam świadomość, że może to być czysty marketing ale z drugiej strony czego się nie robi dla spełniania marzeń. Oto co m.in. otrzymałem w wiadomości:
"(...) Przy regularnych cyklach i regularnie występującej owulacji, urządzenia zwiększają szansę na zaplanowanie płci dziecka o 70% są to wnioski po przeprowadzeniu badań statystycznych przez producenta. W naszym badaniu dostępnym na stronie założenie to potwierdza się. Mamy wiele sygnałów od użytkowniczek, że wskazania komputera odnośnie planowania płci potwierdziły się z rzeczywistością. Sama jestem takim przykładem
(...) Jestem żywym przykładem na to, że urządzenie działa w obie strony, z resztą nie tylko ja , wszystkie w firmie używamy z powodzeniem. Rzeczywiście planowałam drugą ciążę z LCB, mam synka tak jak wskazywało urządzenie
Wskazówka jest taka, aby się wyluzować , życzę Państwu powodzenia ."
Ot taka ciekawostka czwartkowa
Przyjemnego popołudnia wszystkim