reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

W końcu nadszedł weekend. Wolne aż do wt [emoji173]️
Przede mną remont łazienki w ten weekend. Pewnie nie wszystko zrobimy, ale przynajmniej w końcu zaczniemy [emoji173]️
Mój mąż stwierdził że jak się potwierdzi że dzidzius to buduje dom ledwo skończyliśmy remont całego jednego a on już chce drugi a niestety jest do tego zdolny...
Ja już czekam na wynik.. Jak się uda odbiorę go już za 2-3h

reklama
Mój mąż stwierdził że jak się potwierdzi że dzidzius to buduje dom ledwo skończyliśmy remont całego jednego a on już chce drugi a niestety jest do tego zdolny...
Ja już czekam na wynik.. Jak się uda odbiorę go już za 2-3h

Nie ma wątpliwości kochana, że u was to ciąża [emoji173]️
Kolejne potwierdzenie, że jak wyluzuje się kompletnie, to się udaje :)

A u mnie w tym cyklu jakieś wariacje temp. od kilku dni rośnie, ale jednoznacznego dnia z owu nie mogę wyczytać. A śluz już rozciągliwy był. [emoji849] a temp. dziwna :/ E tam, jesień nam nie służy [emoji23]

Ja właśnie wracam z drugiego połówkowego, tym razem na NFZ. Nic się dziewczyna nie wstydzi i pokazała co ma między nogami ;)

Miłego weekendu wszystkim :*
20181012_113504_HDR.jpg

Załączniki

• 20181012_113504_HDR.jpg
    20181012_113504_HDR.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 334
Ja właśnie wracam z drugiego połówkowego, tym razem na NFZ. Nic się dziewczyna nie wstydzi i pokazała co ma między nogami ;)

Miłego weekendu wszystkim :*Zobacz załącznik 906781
Mihasiaa super aż się nie mogę doczekać kiedy ją takie zdjęcia będę oglądać. Chociaż mój jak zwykle jak przychodzi do planowania to musi mnie denerwować i takie mam odczucie czasem jakbym go zmuszała.
no może naciskam trochę i mam fazę,nawet można powiedzieć mega potrzebę posiadania dziecka, już nawet o ta płeć nie chodzi tylko tą strara ciąży której doswiadczylam wypaliła taka pustke która muszę wypełnić.

reklama
Do góry