mihasiaaa
Fanka BB :)
Który jesteś dpo? To musi być pinkSzok przyrost 283%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który jesteś dpo? To musi być pinkSzok przyrost 283%
Nie wiem... Licząc realne szanse to jakoś 12dpoKtóry jesteś dpo? To musi być pink
No to pięknie, jeszcze raz gratulacje Życzę spokojnej ciążyNie wiem... Licząc realne szanse to jakoś 12dpo
Szok przyrost 283%
Nie dziękuję!,No to pięknie, jeszcze raz gratulacje Życzę spokojnej ciąży
Nie dziękuję!,
@martoosia04 jestem w takim szoku ze mi to wszytsko jedno co będzie żeby tylko było wszystko dobrze tego się boję
Żebyś nie miała takiej niepsodzianki jak ja trzymam kciukiNa pewno będzie w porządku. niczym się nie stresuj, nie czytaj o problemach i nie wkręcaj sobie nic złego! I będzie ok
U mnie dziś przelotne bóle jak na @. Takie na chwilę i koniec. Test na owu już na poziomie 49, ale też dziś trochę popijam.
Co rusz analizuję swoj wykres owu i dochodze tylko do wniosku, ze to chyba jednak cykl bez owu. Choc w pon jak wracałam z pracy wieczorem tak mnie jajnik bolał, ze myslalam ze padnę. Dobrze ze siedziałam w tramwaju. Bolał kilka minut i przestał. [emoji849]