reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@mis0890 .Znasz Universe? Włącz sobie ich piosenkę
"Bo to taka piękna miłość" Koniecznie teledysk ;)
Powiem tak...dobrze, że mam w pracy osobny gabinet. Jakbym widział, słyszał samego siebie :) Dziękuję.
kotuu - jeszcze jakoś do 22 tc w to wierzyłem, teraz kiedy o tym pomyślę to dosłownie buzuję niesamowitą radością od środka cały ale zaraz to skutecznie zagaszam (gdyby tak się stało to byłaby historia na hitowy bestseller...). Wiem jednak, że pojadę na porodówkę z tym 1% nadziei, przeczytałem już chyba wszystkie fora tego świata na temat pomyłek usg :)

Ostatnia edycja:
Powiem tak...dobrze, że mam w pracy osobny gabinet. Jakbym widział, słyszał samego siebie :) Dziękuję.
kotuu - jeszcze jakoś do 22 tc w to wierzyłem, teraz kiedy o tym pomyślę to dosłownie buzuję niesamowitą radością od środka cały ale zaraz to skutecznie zagaszam. Wiem jednak, że pojadę na porodówkę z tym 1% nadziei, przeczytałem już chyba wszystkie fora tego świata na temat pomyłek usg :)
Chyba wiem co Ci w duszy gra;)

kotuu - jeszcze jakoś do 22 tc w to wierzyłem, teraz kiedy o tym pomyślę to dosłownie buzuję niesamowitą radością od środka cały ale zaraz to skutecznie zagaszam (gdyby tak się stało to byłaby historia na hitowy bestseller...). Wiem jednak, że pojadę na porodówkę z tym 1% nadziei, przeczytałem już chyba wszystkie fora tego świata na temat pomyłek usg :)
A mieliście już potwierdzone na polowkowym, ze dziewczynka? Macie zdjęcie pitrynki ;)?

A mieliście już potwierdzone na polowkowym, ze dziewczynka? Macie zdjęcie pitrynki ;)?
Podczas 21+4 tc stwierdził, że widać wargi, zdjęć jednak nie potrafił wykonać (jakoś nie darzę sympatią tego gościa ;) ), w porównaniu do znajomych, którzy chwalili się ładnymi foto nasz gin robił ładne zdjęcia jakoś do 13-14tc gdzie można było coś zobaczyć. Potem już zdolnościami foto się nie popisywał. Ostastnio w 25tc jak byliśmy to już nawet nie pytałem, co widać pomiędzy :) Może na następnej (30-31tc) się wreszcie wykaże, to podrzucę.
belle81 - czuję i wiem, że Ty WIESZ :)

Podczas 21+4 tc stwierdził, że widać wargi, zdjęć jednak nie potrafił wykonać (jakoś nie darzę sympatią tego gościa ;) ), w porównaniu do znajomych, którzy chwalili się ładnymi foto nasz gin robił ładne zdjęcia jakoś do 13-14tc gdzie można było coś zobaczyć. Potem już zdolnościami foto się nie popisywał. Ostastnio w 25tc jak byliśmy to już nawet nie pytałem, co widać pomiędzy :) Może na następnej (30-31tc) się wreszcie wykaże, to podrzucę.
No rozumiem. Pomyłki się zdarzają, także nigdy nic nie wiadomo ;) Bedzie jedyny chłopczyk w różowych spioszkach na całym oddziale ;) Tak jak Ty czytales o pomyłkach i masz nadzieję, ja cały czas się modlę o to zeby u nas nie było pomyłki hehehe ;)

Podczas 21+4 tc 7gstwierdził, że widać wargi, zdjęć jednak nie potrafił wykonać (jakoś nie darzę sympatią tego gościa ;) ), w porównaniu do znajomych, którzy chwalili się ładnymi foto nasz gin robił ładne zdjęcia jakoś do 13-14tc gdzie można było coś zobaczyć. Potem już zdolnościami foto się nie popisywał. Ostastnio w 25tc jak byliśmy to już nawet nie pytałem, co widać pomiędzy :) Może na następnej (30-31tc) się wreszcie wykaże, to podrzucę.
To spotkajmy się na piwo i pogadajmy o tym;)

No rozumiem. Pomyłki się zdarzają, także nigdy nic nie wiadomo ;) Bedzie jedyny chłopczyk w różowych spioszkach na całym oddziale ;) Tak jak Ty czytales o pomyłkach i masz nadzieję, ja cały czas się modlę o to zeby u nas nie było pomyłki hehehe ;)
To ja się cichutko pomodlę o swoją pomyłkę i głośno o jej brak dla Ciebie ;)
belle81 - mówisz i masz, tylko ja za dużo nie wypiję, nie mogę się przecież zbytnio zakwaszać :p ;)

reklama
Będzie dobrze:tak:
Ja wiem że inny lekarz to stres ale musisz sprawdzić co się dzieje. Będziesz spokojniejsza.
Szczerze powiem wam że mnie wkur... Ten lekarz... Pobierznie zbadał infekcji nie ma, zapalenia nie ma i kazał mi hcg zrobić bo wg niego to pewnie ciaza..jasne..24dc i już takie "objawy" a na tyle miesięcy starań ot tak sobie zaszłam..

Do góry