reklama
belle81
Fanka BB :)
Będzie dobrzeDam znać.. Siedze już w kolejce ale jakoś nie jestem przekonana...
Ja wiem że inny lekarz to stres ale musisz sprawdzić co się dzieje. Będziesz spokojniejsza.
mis0890
Powiem tak...dobrze, że mam w pracy osobny gabinet. Jakbym widział, słyszał samego siebie Dziękuję.@mis0890 .Znasz Universe? Włącz sobie ich piosenkę
"Bo to taka piękna miłość" Koniecznie teledysk
kotuu - jeszcze jakoś do 22 tc w to wierzyłem, teraz kiedy o tym pomyślę to dosłownie buzuję niesamowitą radością od środka cały ale zaraz to skutecznie zagaszam (gdyby tak się stało to byłaby historia na hitowy bestseller...). Wiem jednak, że pojadę na porodówkę z tym 1% nadziei, przeczytałem już chyba wszystkie fora tego świata na temat pomyłek usg
Ostatnia edycja:
belle81
Chyba wiem co Ci w duszy graPowiem tak...dobrze, że mam w pracy osobny gabinet. Jakbym widział, słyszał samego siebie Dziękuję.
kotuu - jeszcze jakoś do 22 tc w to wierzyłem, teraz kiedy o tym pomyślę to dosłownie buzuję niesamowitą radością od środka cały ale zaraz to skutecznie zagaszam. Wiem jednak, że pojadę na porodówkę z tym 1% nadziei, przeczytałem już chyba wszystkie fora tego świata na temat pomyłek usg
mihasiaaa
A mieliście już potwierdzone na polowkowym, ze dziewczynka? Macie zdjęcie pitrynki ?Powiem tak...dobrze, że mam w pracy osobny gabinet. Jakbym widział, słyszał samego siebie Dziękuję.
kotuu - jeszcze jakoś do 22 tc w to wierzyłem, teraz kiedy o tym pomyślę to dosłownie buzuję niesamowitą radością od środka cały ale zaraz to skutecznie zagaszam (gdyby tak się stało to byłaby historia na hitowy bestseller...). Wiem jednak, że pojadę na porodówkę z tym 1% nadziei, przeczytałem już chyba wszystkie fora tego świata na temat pomyłek usg
mis0890
Podczas 21+4 tc stwierdził, że widać wargi, zdjęć jednak nie potrafił wykonać (jakoś nie darzę sympatią tego gościa ), w porównaniu do znajomych, którzy chwalili się ładnymi foto nasz gin robił ładne zdjęcia jakoś do 13-14tc gdzie można było coś zobaczyć. Potem już zdolnościami foto się nie popisywał. Ostastnio w 25tc jak byliśmy to już nawet nie pytałem, co widać pomiędzy Może na następnej (30-31tc) się wreszcie wykaże, to podrzucę.A mieliście już potwierdzone na polowkowym, ze dziewczynka? Macie zdjęcie pitrynki ?
belle81 - czuję i wiem, że Ty WIESZ
mihasiaaa
No rozumiem. Pomyłki się zdarzają, także nigdy nic nie wiadomo Bedzie jedyny chłopczyk w różowych spioszkach na całym oddziale Tak jak Ty czytales o pomyłkach i masz nadzieję, ja cały czas się modlę o to zeby u nas nie było pomyłki hehehePodczas 21+4 tc stwierdził, że widać wargi, zdjęć jednak nie potrafił wykonać (jakoś nie darzę sympatią tego gościa ), w porównaniu do znajomych, którzy chwalili się ładnymi foto nasz gin robił ładne zdjęcia jakoś do 13-14tc gdzie można było coś zobaczyć. Potem już zdolnościami foto się nie popisywał. Ostastnio w 25tc jak byliśmy to już nawet nie pytałem, co widać pomiędzy Może na następnej (30-31tc) się wreszcie wykaże, to podrzucę.
belle81
To spotkajmy się na piwo i pogadajmy o tymPodczas 21+4 tc 7gstwierdził, że widać wargi, zdjęć jednak nie potrafił wykonać (jakoś nie darzę sympatią tego gościa ), w porównaniu do znajomych, którzy chwalili się ładnymi foto nasz gin robił ładne zdjęcia jakoś do 13-14tc gdzie można było coś zobaczyć. Potem już zdolnościami foto się nie popisywał. Ostastnio w 25tc jak byliśmy to już nawet nie pytałem, co widać pomiędzy Może na następnej (30-31tc) się wreszcie wykaże, to podrzucę.
mis0890
To ja się cichutko pomodlę o swoją pomyłkę i głośno o jej brak dla CiebieNo rozumiem. Pomyłki się zdarzają, także nigdy nic nie wiadomo Bedzie jedyny chłopczyk w różowych spioszkach na całym oddziale Tak jak Ty czytales o pomyłkach i masz nadzieję, ja cały czas się modlę o to zeby u nas nie było pomyłki hehehe
belle81 - mówisz i masz, tylko ja za dużo nie wypiję, nie mogę się przecież zbytnio zakwaszać
reklama
Grabcia123
Szczerze powiem wam że mnie wkur... Ten lekarz... Pobierznie zbadał infekcji nie ma, zapalenia nie ma i kazał mi hcg zrobić bo wg niego to pewnie ciaza..jasne..24dc i już takie "objawy" a na tyle miesięcy starań ot tak sobie zaszłam..Będzie dobrze
Ja wiem że inny lekarz to stres ale musisz sprawdzić co się dzieje. Będziesz spokojniejsza.
Podziel się: