reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U mnie dziewczynka była do 28tc nawet wargi sromowe mi ginekolog na usg pokazywał a młody takie sobie jaja z rodziców zrobił [emoji14]
Na forum na którym jestem jest dziewczyna miała 2 córki. Zaszła w 3 ciążę niechcący, bez planowania, jonizacji i innych czarów. Oczywiście na 1 usg wyszła 3 dziewczynka. Mówi, że nie dotarlo do niej. Co więcej na zakupy poszła i kupiła śpiochy chłopięce (przyznala to później) na na następnym usg ponownie dziewczynka. Na ostatnim wyszedł chłopiec. Oszalała, maz podobnie. Moja znajoma w domu córkę, bliźniaczki córki i dzisiaj powiedziała, że jest w ciąży i jest to córka.

Jak uważacie lepiej jest wymieniać codziennie w tych dniach 11, 12, 13 czy raz 13 (czyli 3 dni przed owu) wtedy będzie 5 dni bez seksow ? Bo nie wiem czy działać jutro

U mnie dziewczynka była do 28tc nawet wargi sromowe mi ginekolog na usg pokazywał a młody takie sobie jaja z rodziców zrobił [emoji14]
Dlatego przyznam się, że w kompletowaniu wyprawki dla małej przemyciłem bardzo dużo niebieskiego ;-) żona sama stwierdziła, że chłopięce rzeczy są jakoś ładniej i różnorodniej projektowane...co się więc miałem kłócić, niech będą i.a nóż się kiedyś przydadzą ;-)

Dlatego przyznam się, że w kompletowaniu wyprawki dla małej przemyciłem bardzo dużo niebieskiego ;-) żona sama stwierdziła, że chłopięce rzeczy są jakoś ładniej i różnorodniej projektowane...co się więc miałem kłócić, niech będą i.a nóż się kiedyś przydadzą ;-)
Ojjj,nie nastawiaj się za bardzo na pomyłkę,mimo że nie jest potwierdzona na 100% bo rozczarowanie później bardzo boli.

reklama
Do góry