reklama
belle81
Fanka BB :)
Hmm,ciekawe... I co robiłaś betę? Jestem ciekawa Coś tam się może dzieje.Szczerze powiem wam że mnie wkur... Ten lekarz... Pobierznie zbadał infekcji nie ma, zapalenia nie ma i kazał mi hcg zrobić bo wg niego to pewnie ciaza..jasne..24dc i już takie "objawy" a na tyle miesięcy starań ot tak sobie zaszłam..
Grabcia123
Zrobiłam bo jak mój M usłyszał od razu kazał mi zrobić wyniki niby po południu ale nie wiem czy pojadę po nie...Hmm,ciekawe... I co robiłaś betę? Jestem ciekawa Coś tam się może dzieje.
Jak mu powiedziałam o moich problemach z ciąża zaczął mi mówić jak to ginekologia jest nie jasna
belle81
I ja dołączam się do Waszych modlitw. Jestem w tym dobra,mam "plecy" tam na górze jeśli chodzi o intencje za kogoś,bo we własnym przypadku to już mniej.To ja się cichutko pomodlę o swoją pomyłkę i głośno o jej brak dla Ciebie
belle81 - mówisz i masz, tylko ja za dużo nie wypiję, nie mogę się przecież zbytnio zakwaszać
mis0890 nie chodzi o ilość tylko o doborowe towarzystwo. Ja potrafię przy jednym piwku cała noc przebadać jak nam z kim i o czym
Ostatnia edycja:
belle81
A nie masz internetowo?Zrobiłam bo jak mój M usłyszał od razu kazał mi zrobić wyniki niby po południu ale nie wiem czy pojadę po nie...
Jak mu powiedziałam o moich problemach z ciąża zaczął mi mówić jak to ginekologia jest nie jasna
Grabcia123
Niestety nie..A nie masz internetowo?
No chyba żartujesz. Musisz iść! chociaż jedne dobre wieści byłyby w tym tyg. Dla mnieZrobiłam bo jak mój M usłyszał od razu kazał mi zrobić wyniki niby po południu ale nie wiem czy pojadę po nie...
belle81
Kobieto,może niesodzewajkaZrobiłam bo jak mój M usłyszał od razu kazał mi zrobić wyniki niby po południu ale nie wiem czy pojadę po nie...
Zaciskam&&&&
Czekamy z Tobą.
Grabcia123
Dziewczyny wy w to wierzycie a dla mnie absurd.. Tym bardziej że ostatni cykl trwał 38 dni więc nie możliwe żebym już była po owy a tym bardziej już w ciąży. Podziwiam wasz entuzjazm
reklama
belle81
No dla oczekujących każdy "inny" objaw to ciążaDziewczyny wy w to wierzycie a dla mnie absurd.. Tym bardziej że ostatni cykl trwał 38 dni więc nie możliwe żebym już była po owy a tym bardziej już w ciąży. Podziwiam wasz entuzjazm
Poza tym jak ja miałam jeden cykl 31 to drugi 26 przy regularnych 29. Także wiesz
Podziel się: