reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Szczerze powiem wam że mnie wkur... Ten lekarz... Pobierznie zbadał infekcji nie ma, zapalenia nie ma i kazał mi hcg zrobić bo wg niego to pewnie ciaza..jasne..24dc i już takie "objawy" a na tyle miesięcy starań ot tak sobie zaszłam..
Hmm,ciekawe... I co robiłaś betę? Jestem ciekawa;) Coś tam się może dzieje.

To ja się cichutko pomodlę o swoją pomyłkę i głośno o jej brak dla Ciebie ;)
belle81 - mówisz i masz, tylko ja za dużo nie wypiję, nie mogę się przecież zbytnio zakwaszać :p ;)
I ja dołączam się do Waszych modlitw. Jestem w tym dobra,mam "plecy" tam na górze jeśli chodzi o intencje za kogoś,bo we własnym przypadku to już mniej.
mis0890 nie chodzi o ilość tylko o doborowe towarzystwo. Ja potrafię przy jednym piwku cała noc przebadać jak nam z kim i o czym ;)

Ostatnia edycja:
Zrobiłam bo jak mój M usłyszał od razu kazał mi zrobić wyniki niby po południu ale nie wiem czy pojadę po nie...
Jak mu powiedziałam o moich problemach z ciąża zaczął mi mówić jak to ginekologia jest nie jasna
No chyba żartujesz. Musisz iść! :) chociaż jedne dobre wieści byłyby w tym tyg. Dla mnie

Dziewczyny wy w to wierzycie a dla mnie absurd.. Tym bardziej że ostatni cykl trwał 38 dni więc nie możliwe żebym już była po owy a tym bardziej już w ciąży. Podziwiam wasz entuzjazm

reklama
Dziewczyny wy w to wierzycie a dla mnie absurd.. Tym bardziej że ostatni cykl trwał 38 dni więc nie możliwe żebym już była po owy a tym bardziej już w ciąży. Podziwiam wasz entuzjazm
No dla oczekujących każdy "inny" objaw to ciąża:D
Poza tym jak ja miałam jeden cykl 31 to drugi 26 przy regularnych 29. Także wiesz ;)

Do góry