reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mihasiaaa u mnie naprawdę znikome szanse są na córkę, maz twierdzi że ma formę ustawioną na pustaki i cegły z tego nie bedzie i ma chyba rację bo po 3 synach szansa na dziewczynkę jest zerowa choćbym nie wiem co robiła to tego nie przeskocze ;) ale liczy się ZDROWE dziecko i to jest najważniejsze :)

Mihasiaaa u mnie naprawdę znikome szanse są na córkę, maz twierdzi że ma formę ustawioną na pustaki i cegły z tego nie bedzie i ma chyba rację bo po 3 synach szansa na dziewczynkę jest zerowa choćbym nie wiem co robiła to tego nie przeskocze ;) ale liczy się ZDROWE dziecko i to jest najważniejsze :)
Pewnie, że zdrowe najważniejsze, Ignacy to piękne imię, ale ja i tak trzymam kciuki za Ingę ;)

Zobaczymy co przyniesie los ale wczoraj pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy podczas ❤ to ta ze bedzie syn i chyba rozum próbuje mnie do tego juz przygotować.
Grabcia o to to właśnie, żeby sie najpierw udało w ogóle zajść w ciążę i żeby wszystko było ok a reszta to już kwestia drugorzędna.

Nie znam twojej historii ale nie zgodze sie z tym ze masz zerową szanse na dziewczynke [emoji14]
Moja siostra byla w ciazy 7 razy, i ma 3 synów i jedna wyczekana i wystarana corcie (3 kolejne ciaze niestety straciła i niestety za każdym razem byla to dziewczynka..)
Trzymam za Ciebie kciuki [emoji6]

Kaamilaaa ja to czuje ze nie jest mi dane mieć córkę, mam 2 synkow a 3 straciłam teraz w maju w 17 tc. Także zostanie mi tylko marzenie o córce.
A na dodatek jestem wściekła jak nie wiem, miało być wczoraj [emoji173] i nie było bo maz mi się zbuntowal i d...a. I jeżeli uda się że któryś z żołnierzykow przetrwa to będziemy mieć Ignasia :)
Zawsze było wszystko zaplanowane a teraz wpadka stulecia :-D

Ja nie tracę nadziei. Suple bierzemy dzielnie. Jutro idę na badania od rana i zobaczymy zaś do dalej. Wg apek owu teraz 13.10 - trzeba sprawdzić co tam księżyc dla mnie szykuje [emoji23] pewnie BOY [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Paczaj w te księżyce, bo coś czuję że one mogą mieć znaczący wpływ. Do cholery musi coś mieć [emoji6][emoji846]
Marzycielka piękne kreski! Nie ma to tamto trzeba działać! [emoji177]
Niestety, kto ma dwójkę dzieci tej samej płci to ma większe szanse na kolejne dziecko tej samej płci!
Leeleeth! Ty mi się tam nie załamuj, byłaś w ciąży nie raz! Jesteście zdolni począć dziecko, także będziesz w ciąży [emoji1307] tylko na spokojnie [emoji6][emoji177]

Do góry