reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gdzieś mi zniknęła ta stronka z rozpiską płci dla nas. [emoji20] ale Chińczycy nadal mocno idą u mnie w dziewczynkę. Wszelkie kalendarze księżycowe rownież wyliczają dziewuszkę. [emoji177]

Owu w październiku wypada chwilę po nowiu - ponoć to dobre na GIRL [emoji177] któraś z Was tak chyba pisała, że jej chłopcy właśnie w pełnie wyszli. [emoji848][emoji848][emoji848]

reklama
Dziewczyny jeśli mogę chciałbym spytać o meto de Bebydrustmethod .
Cykle mam 28d.owu ok.13dc.
Jeśli będziemy starać się zaraz po okresie np.7dc to już nie będzie ta metoda ?musi być to 2-3dni?

Jeśli będziemy starać się zaraz po okresie np.7dc to już nie będzie ta metoda ?musi być to 2-3dni?

Kazda metoda dobra, byle skuteczna ;) i duzo zależy od żywotności plemników twojego partnera. Wiem, że u nas chyba maja słaba żywotność bo teraz owu niby 11.09, my kochaliśmy się 9, 10.09 i nic.

Ale na dziewczynkę to 2-3 dni przed owu niby i potem abstynencja 7 dni.

U mnie dziś 8 dc. Owu myślę że będzie w niedziele lub poniedziałek (12 lub 13 dc)., do potwierdzenia testami.
Staranka mam zaplanowane na piątek wieczór :D w sobote idziemy na imprezke i sie obawiam że mogą wyjść nici ze starań w ten dzień. Jeśli owu jednak będzie później - w poniedziałek - to poprawimy w niedzielę. Taki mam plan, a co z tego wyjdzie?

Metoda babydust, zakłada częstotliwość i frekwencję. Wiec na dziewczynkę raz 3-2 dni przed. Tylko jeden stosunek.

Leeleeth doradz mi co mam robić, poprawiać dziś w owu i jutro czy dac spokój sobie. ❤ było w 16 dc a dziś jest 18 dc. Tylko to jedno serduszko było z finałem po 5 dniach przerwy, wcześniejsze z zabezpieczeniem były.

reklama
Metoda babydust, zakłada częstotliwość i frekwencję. Wiec na dziewczynkę raz 3-2 dni przed. Tylko jeden stosunek.
Ja rozumiem, że jeden stosunek
chodzi mi tylko o dni czy można np.5dni przed owulacja czy to już nie będzie ta metoda?
Kupilabym książkę ale czaje angielskiego .

Do góry