@martoosia04 to czekanie to jest jakiś dramat.
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
@martoosia04 to czekanie to jest jakiś dramat.
Oj tak! Dosłownie czuje jakby czas mi sie zatrzymał.
mamolinka90
Pamietam, że przy drugim synku, też tak miałam - że za wcześnie zrobiłam test. Ale trzy dni pózniej już było widać kreseczkę. Nastepne testowanie dopiero jak przyjdą testy[emoji1307]
Że to musi tyle trwać.
Ja dzisiaj kupilam az 3 jutro robie pierwszy
martoosia04
Ja dzisiaj kupilam az 3 jutro robie pierwszy
Ja jak zużyłam bezsensownie swoj dzis, to już nie mam zapasów. Czekam aż przyjdą zamówione z Allegro. Bedzie ich 12 więc mogę codziennie robic [emoji23]
Grabcia123
@BB_Anna i temp w dół i @ przyszła... @anija.82 ja rzuciłam dietę jakiś miesiąc temu
Dziewczyny ja odpuszczam.. Bynajmniej narazie coś nie tak faza lutealna w tym cyklu 9 dni gdzie zawsze nawet w nieregularnych cyklach trwała 13.. Dzis 10dpo a ja dostałam @ teraz mi nie dobrze jak nie wiem ...moze porobię badania może odpuszczę ten miesiac calekim od badan starań reszty narazie mam dość trzymam za was kciuki
Dziewczyny ja odpuszczam.. Bynajmniej narazie coś nie tak faza lutealna w tym cyklu 9 dni gdzie zawsze nawet w nieregularnych cyklach trwała 13.. Dzis 10dpo a ja dostałam @ teraz mi nie dobrze jak nie wiem ...moze porobię badania może odpuszczę ten miesiac calekim od badan starań reszty narazie mam dość trzymam za was kciuki
martoosia04
@BB_Anna i temp w dół i @ przyszła... @anija.82 ja rzuciłam dietę jakiś miesiąc temu
Może te badania dodatkowe to nie głupi pomysł. Odpoczniesz, oczyścisz głowę. Może wystarczy jakiś jeden lek i będzie ciąża.
mamolinka90
Ja jak zużyłam bezsensownie swoj dzis, to już nie mam zapasów. Czekam aż przyjdą zamówione z Allegro. Bedzie ich 12 więc mogę codziennie robic [emoji23]
Allegro szybko dziala, jutro max w srode bedziesz je miala
martoosia04
Allegro szybko dziala, jutro max w srode bedziesz je miala
Hahaha daje sobie czas poki co do pt. Jesli temp nie spadnie (oby nie!) to powtarzam test za 5 dni.
Marzycielka86
Leeleeth a może dopiero bedzie zagniezdzenie i kreseczki będą za 2-3 dni
reklama
Leeleeth a może dopiero bedzie zagniezdzenie i kreseczki będą za 2-3 dni [emoji110][emoji110][emoji110]
Jeśli Nadziejka rośnie to w końcu pojawi się dowód na teście, jeśli nie to przyjdzie @ żadnego wpływu na to nie mam i jakoś mnie cieszy to oczekiwanie [emoji6][emoji16]
Serio, wiem, ze pewnie nic z tego ale gdzieś w sercu czuje, nadzieje. I ze będzie dobrze.
Podziel się: