reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mnie strasznie kusi by wykorzystać ten test (PINK) ktory mam w szufladzie. Ale sama sobie mowię ze musze byc cierpliwa i czekać jeszcze chociaz do 10dpo bo teraz to ledwo ledwo moze byc cos widać.

Ja mam zwykle paskowe, ktore byly dolaczone do testow owu, ale dzisiaj chyba skusze sie i kupie na srode clearblue co niby pokazuje juz na 6 dni przed @ .... ja juz dzisiaj zle spala, a jutro pewnie juz bedzie masakra i dzien nie bedzie mial konca

reklama
Tak sobie właśnie analizuje mój szczęśliwy cykl jak zaszłam w ciąże z synkiem. Test zrobiłam 14 dpo i była jasniutka kreska więc jeśli dzisiaj jest 11 dpo to mam jeszcze szansę. Betę badałam 17 dpo i było 105. To tak średnio licząc w 11 dpo mogłam mieć betę ok 10. Człowiek jednak pociesza sie jak może...ehhh

Oczywiście, że nie wytrzymałam i zrobiłam ten test. Ale tak jak myślałam - biel wizira. Sama się z siebie śmieje, że tak mnie emocje poniosły. Zamówiłam z Allegro 12 sztuk testów, więc teraz przynajmniej czekam do dnia, kiedy przyjdą bo więcej nie mam w domu więc nic mnie nie będzie kusić.

@Grabcia123 a u Ciebie przyszła @ czy po prostu tempka spadła?

@martoosia04 tez bym nie wytrzymała :D

Ja się oczywiście już naczytałam ile to dziewczyn miało w 11 dniu po owu negatywne testy a pozniej pojawiały się kreski np dopiero w dniu spodziewanej @. no i sie znowu nakręciłam ..

Strasznie bym chciała zajść w tym cyklu, wszystko by mi idealnie pasowało i mój wymarzony termin porodu na koniec maja.

reklama
@Grabcia123 a u Ciebie przyszła @ czy po prostu tempka spadła?

@martoosia04 tez bym nie wytrzymała :D

Ja się oczywiście już naczytałam ile to dziewczyn miało w 11 dniu po owu negatywne testy a pozniej pojawiały się kreski np dopiero w dniu spodziewanej @. no i sie znowu nakręciłam ..

Strasznie bym chciała zajść w tym cyklu, wszystko by mi idealnie pasowało i mój wymarzony termin porodu na koniec maja.

Pamietam, że przy drugim synku, też tak miałam - że za wcześnie zrobiłam test. Ale trzy dni pózniej już było widać kreseczkę. Nastepne testowanie dopiero jak przyjdą testy[emoji1307]
Że to musi tyle trwać.

Do góry