reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Nie ma co dyskutować z Twórca Toli [emoji7][emoji7][emoji7]
Zdecydowanie [emoji23] z ojcem dyskusji nie ma. Dzieci robi super wiec zaufam [emoji23]
mamolinka90
Zdecydowanie [emoji23] z ojcem dyskusji nie ma. Dzieci robi super wiec zaufam [emoji23]
Jakbym slyszala mojego meza... on tez mowi, ze dzieci to on robic umie, i ze nawet z ❤ 3 dni przed owu to syn bedzie
Chcialabym tak wierzyc jak faceci...
martoosia04
Jakbym slyszala mojego meza... on tez mowi, ze dzieci to on robic umie, i ze nawet z [emoji173] 3 dni przed owu to syn bedzie
Chcialabym tak wierzyc jak faceci...
Oni to w ogole jakby w krainie tęczy żyli całe zycie [emoji23][emoji23][emoji23] chciałabym żeby słowa mojego M. się sprawdziły. [emoji177] z kupnem mieszkania nam nie wyszło, to moze córka mu wyjdzie [emoji1307]
anija.82
@Grabcia123 idziemy równo Ja się nie smuce ale nadzieję miałam przeogromna
Jest tu jeszcze ktoś kto trzyma dietę? Bo ja po nieudanym zaplanowanie @Luisy coraz bardziej odpuszczam
Jest tu jeszcze ktoś kto trzyma dietę? Bo ja po nieudanym zaplanowanie @Luisy coraz bardziej odpuszczam
mamolinka90
Oni to w ogole jakby w krainie tęczy żyli całe zycie [emoji23][emoji23][emoji23] chciałabym żeby słowa mojego M. się sprawdziły. [emoji177] z kupnem mieszkania nam nie wyszło, to moze córka mu wyjdzie [emoji1307]
Moj to ma dosc czesto wizje prorocze wiec moze i tym razem powinnam zaufac, dzisiaj dopiero 8-9 dpo, wiec do konca tyg powinno sie wyjasnic czy chociaz jedno sie sprawdzi i bede 2 kreseczki.
martoosia04
To jak dobrze pójdzie, to może we trzy bedziemy testować w podobnym terminie [emoji177][emoji1307]
mamolinka90
To jak dobrze pójdzie, to może we trzy bedziemy testować w podobnym terminie [emoji177][emoji1307]
Mialam testowac jutro, ale poczekam jednak do srody, bedzie 10-11 dpo, sobota- niedziela powinna przyjsc @ trzymam kciuki za nas wszystkie ❤ !
reklama
martoosia04
Mnie strasznie kusi by wykorzystać ten test (PINK) ktory mam w szufladzie. Ale sama sobie mowię ze musze byc cierpliwa i czekać jeszcze chociaz do 10dpo bo teraz to ledwo ledwo moze byc cos widać.
Podziel się: