reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Jeśli Nadziejka rośnie to w końcu pojawi się dowód na teście, jeśli nie to przyjdzie @ żadnego wpływu na to nie mam i jakoś mnie cieszy to oczekiwanie [emoji6][emoji16]
Serio, wiem, ze pewnie nic z tego ale gdzieś w sercu czuje, nadzieje. I ze będzie dobrze.
Co dziwne, też mocno czuję że teraz się udało.
martoosia04
Badałam wieczorną porą szyjkę i zamknięta mocno i wysoko, że ledwo dosięgam. [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]
anija.82
Ja też czuję że ty się będziesz chwalić dwiema kreseczkami. Który to Twój cykl starań?Co dziwne, też mocno czuję że teraz się udało.
martoosia04
Ja też czuję że ty się będziesz chwalić dwiema kreseczkami. Który to Twój cykl starań?
4cykl.
Od rana ciut zaniepokojenia - temp. spadła do 36,91 oby już nie niżej. Ale fakt - nie mierzona w tym samym czasie co poprzednie, bo trzeba było wstać do pracy.
mamolinka90
A ja nie wytrzymalam i testowalam biel i nic wiecej....
Marzycielka86
Leeleeth mocno wierze ze pojawia się w końcu te 2 kreseczki
Za wszystkie mocne niech sypią się pozytywy
Dziewczyny a jakich testów owu używacie?
Które polecacie?
Za wszystkie mocne niech sypią się pozytywy
Dziewczyny a jakich testów owu używacie?
Które polecacie?
@Marzycielka86 a co w ogóle u Ciebie, jak sytuacja?
Też się przyłączam do pytania o testy owu, bo w przyszłym cyklu zamierzam już ich użyć. Jednak na samych obserwajach to można sie przejechać mimo że naprawde dobrze znam swój organizm. Kiedyś miałam te tanie z allegro ale one nie były zbyt dobre. Cienkie takie ledwo tą kreske widać.
Ja dzis bez testu. Nie miałam nastroju, jakies porąbane sny miałam i wstałam zakręcona. Czekam na @ jakoś czuję że przyjdzie, jutro bądz pojutrze.
@mamolinka90 który masz DPO?
Też się przyłączam do pytania o testy owu, bo w przyszłym cyklu zamierzam już ich użyć. Jednak na samych obserwajach to można sie przejechać mimo że naprawde dobrze znam swój organizm. Kiedyś miałam te tanie z allegro ale one nie były zbyt dobre. Cienkie takie ledwo tą kreske widać.
Ja dzis bez testu. Nie miałam nastroju, jakies porąbane sny miałam i wstałam zakręcona. Czekam na @ jakoś czuję że przyjdzie, jutro bądz pojutrze.
@mamolinka90 który masz DPO?
Marzycielka86
BB Anna u mnie stara bieda
Czekam na owu i jeżeli nie uda nam się w tym cyklu to robimy przerwę i zaczniemy od nowa dopiero po nowym roku.
Nie wiem ale u mnie chyba z psychika jest coś nie tak i dlatego nam tak długo schodzi, tak samo było przy 1 synku tez już chciałam być w ciąży i ciągle nic, dopiero jak odpuscilam zaczęłam robić badania to sie udało. I choć wypieram z siebie ze wszystkich sił to pragnienie córki żeby psychika już tak nie wplywala na starania to ciągle mamy na przekór.
A u was który cs?
Czekam na owu i jeżeli nie uda nam się w tym cyklu to robimy przerwę i zaczniemy od nowa dopiero po nowym roku.
Nie wiem ale u mnie chyba z psychika jest coś nie tak i dlatego nam tak długo schodzi, tak samo było przy 1 synku tez już chciałam być w ciąży i ciągle nic, dopiero jak odpuscilam zaczęłam robić badania to sie udało. I choć wypieram z siebie ze wszystkich sił to pragnienie córki żeby psychika już tak nie wplywala na starania to ciągle mamy na przekór.
A u was który cs?
reklama
U nas 1 CS po przerwie.
Ja też świrowałam przy staraniach o pierwsze dziecko. Do tego milion mysli że może ktoś z nas jest bezpłodny. Inne dziewczyny zachodziły za 1 lub 2 razem a ja najpierw walczyłam z tarczyca a jak unormowałam wyniki to i tak z 5 cykli zeszło. Łącznie 7 cykli. Jak juz zaczęło mi być wszystko jedno, wiosna przyszła ...to zaszłam.
Ja też świrowałam przy staraniach o pierwsze dziecko. Do tego milion mysli że może ktoś z nas jest bezpłodny. Inne dziewczyny zachodziły za 1 lub 2 razem a ja najpierw walczyłam z tarczyca a jak unormowałam wyniki to i tak z 5 cykli zeszło. Łącznie 7 cykli. Jak juz zaczęło mi być wszystko jedno, wiosna przyszła ...to zaszłam.
Podziel się: