reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth mocno wierze ze pojawia się w końcu te 2 kreseczki ✊✊✊
Za wszystkie mocne ✊✊✊ niech sypią się pozytywy ;)
Dziewczyny a jakich testów owu używacie?
Które polecacie?

@Marzycielka86 a co w ogóle u Ciebie, jak sytuacja?

Też się przyłączam do pytania o testy owu, bo w przyszłym cyklu zamierzam już ich użyć. Jednak na samych obserwajach to można sie przejechać mimo że naprawde dobrze znam swój organizm. Kiedyś miałam te tanie z allegro ale one nie były zbyt dobre. Cienkie takie ledwo tą kreske widać.

Ja dzis bez testu. Nie miałam nastroju, jakies porąbane sny miałam i wstałam zakręcona. Czekam na @ jakoś czuję że przyjdzie, jutro bądz pojutrze.

@mamolinka90 który masz DPO?

BB Anna u mnie stara bieda :)
Czekam na owu i jeżeli nie uda nam się w tym cyklu to robimy przerwę i zaczniemy od nowa dopiero po nowym roku.
Nie wiem ale u mnie chyba z psychika jest coś nie tak i dlatego nam tak długo schodzi, tak samo było przy 1 synku tez już chciałam być w ciąży i ciągle nic, dopiero jak odpuscilam zaczęłam robić badania to sie udało. I choć wypieram z siebie ze wszystkich sił to pragnienie córki żeby psychika już tak nie wplywala na starania to ciągle mamy na przekór.
A u was który cs?

reklama
U nas 1 CS po przerwie.
Ja też świrowałam przy staraniach o pierwsze dziecko. Do tego milion mysli że może ktoś z nas jest bezpłodny. Inne dziewczyny zachodziły za 1 lub 2 razem a ja najpierw walczyłam z tarczyca a jak unormowałam wyniki to i tak z 5 cykli zeszło. Łącznie 7 cykli. Jak juz zaczęło mi być wszystko jedno, wiosna przyszła ...to zaszłam.

Do góry