reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja tez mialam testować w poniedziałek ale nie wiem czy wytrzymam. Dzisiaj 8 lub 9 dpo. Nie wiem czy się w niedziele nie skuszę. Tez czuje ze tym razem nic z tego bo jakoś nie wierze ze mogłoby mi się udać w 1 cs.... jednak zawsze jakaś nadzieja jest.
Szyjkę czasem sprawdzam ale raczej przed owu.

Ja tez mialam testować w poniedziałek ale nie wiem czy wytrzymam. Dzisiaj 8 lub 9 dpo. Nie wiem czy się w niedziele nie skuszę. Tez czuje ze tym razem nic z tego bo jakoś nie wierze ze mogłoby mi się udać w 1 cs.... jednak zawsze jakaś nadzieja jest.
Szyjkę czasem sprawdzam ale raczej przed owu.
W 10 dpo tez jest ryzyko że test może być negatywny u mnie 11 dpo ledwo ledwo kreska widoczna była.

Ja jutro testuje 12 dpo. 10dpo test biały był .

Dziewczyny co z tą infekcja po owulacji. Mnie też tak łapie teraz jak się staramy. Może zmiana pH od spermy. Ale dziwne bo męża też wtedy bierze. Obie ciąże zaczęłam od grzybicy.

Ja jutro testuje 12 dpo. 10dpo test biały był .

Dziewczyny co z tą infekcja po owulacji. Mnie też tak łapie teraz jak się staramy. Może zmiana pH od spermy. Ale dziwne bo męża też wtedy bierze. Obie ciąże zaczęłam od grzybicy.
Mega kciuki [emoji110] [emoji110]
Ja niestety też w ciąży co chwilę łapie infekcje 2 op nystatnyny i jedno macmiror za mną... A teraz znów niby pecherz ale teraz to mnie tak swędzi ze stwierdziłam że przez ten świąd ciągle sikam od wt był macmiror ale dzis to już hardkor [emoji29] dlatego pobiegłam do apteki po clotrimazolum w kremie i odrazu lekka ulga więc stwierdziłam że przestaje z tym macmirorem bo mnie szlag trafi.. W domu miałam 6 tabl natamycyny więc dziś ogarnęłam już to... Matko mam nadzieję że to zadziała po każdym siku tak mnie swędzi że masakra i ciekawe od czego jak od 2 mies mamy zakaz [emoji732][emoji177]‍♀️

Kochane. Jak odczytujecie poziom lh z testu. Ja od 10 dc pobieram Lh krwi co jest mega męczące. Nie umiem określić owulacji. Co miesiąc to wygląda inaczej. Dzisiaj np. Lh miałam wynik 5,07 jest to 13 dc.

reklama
Już zatestowalam i drugiej kreski nie widac. Temp nadal wysoko.
Oj żeby się udało i ta kreseczki się pojawila Dziwne sny zaczynam miec tzn ze dużo o tym myślę. Kobiety w ciąży mi się śnią

Do góry