reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie duży ale codziennie w dół. Tylko raz miałam 37.2 potem 36.95 36.91 dziś już 36.9 w nocy myślalam że się udało bo się obudziłam kiepsko czułam i wgl zmierzylam temp a tam 37.2 myślę sobie kurcze to jaka rano będzie.. A tu bum... Ale podbrzusze już pobolewa jak na @
Nie ma sensu mierzyć w nocy temp bo zawsze będzie niższa niż rano, temp mierzymy tylko raz po przebudzeniu bez wstawania z łóżka tylko wtedy jest wiarygodna. Uszy do góry ja miałam jakoś 9 dpo spadek a potem już szła w górę aczkolwiek nie była bardzo wysoko nigdy, najważniejsze żeby nie spadła pod linie. 3 mam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Nie ma sensu mierzyć w nocy temp bo zawsze będzie niższa niż rano, temp mierzymy tylko raz po przebudzeniu bez wstawania z łóżka tylko wtedy jest wiarygodna. Uszy do góry ja miałam jakoś 9 dpo spadek a potem już szła w górę aczkolwiek nie była bardzo wysoko nigdy, najważniejsze żeby nie spadła pod linie. 3 mam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Moje temp nigdy przed @ nie spadły pod linie. Zawsze w obszarze kreski. Tutaj poprzedni miesiąc
IMG_2519.JPG

Załączniki

• IMG_2519.JPG
    IMG_2519.JPG
    348,5 KB · Wyświetleń: 316
Moje temp nigdy przed @ nie spadły pod linie. Zawsze w obszarze kreski. Tutaj poprzedni miesiąc
Zobacz załącznik 897818
Przed @ nie musi spadać może spaść w dniu @ albo utrzymywać się niziutko przeważnie jednak w dniu spada znacząca, każda z nas ma inny organizm i trzeba się obserwować przynajmniej pół roku żeby to wszystko ogarnąć.

Martoosia04 i jak dziś test owu?
Grabcia oby to był znak ciąży, bardzi ci tego życzę ✊✊✊ choć u mnie w 13 dpo szyjka była wysoko ze ledwo ja dostałam a na drugi dzień przyszła @ ale to wcale nie musi oznaczać ze u Ciebie tez tak bedzie, zależy czy badalas wcześniej tez szyjke i czy masz porównanie do poprzednich cykli, jeżeli jest inaczej niż w innych cyklach to dobry znak ;)

reklama
Do góry