reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oby się pojawiła anija.82 kciuki trzymam dalej!
Kurcze ja to infekcje miałam może z 5 razy w moim 36 letnim życiu w tym raz byłam na clotrimazolum w globulkach. Taki organizm widocznie.

reklama
Już zatestowalam i drugiej kreski nie widac. Temp nadal wysoko.
Oj żeby się udało i ta kreseczki się pojawila Dziwne sny zaczynam miec tzn ze dużo o tym myślę. Kobiety w ciąży mi się śnią

Poczekaj jeszcze do min 14 dpo , moze cos sie przesunelo, albo pozniejsze zagniezdzenie, trzymam kciuki. Mi tez juz codziennie ciaza sie sni, oszaleje a jeszcze tyle dni do testowania.

Temp. w górę [emoji7] 37,06 [emoji177][emoji177][emoji177]

Dobry znak ! Piekna temp, niech sie utrzymuje ❤

Poczekaj jeszcze do min 14 dpo , moze cos sie przesunelo, albo pozniejsze zagniezdzenie, trzymam kciuki. Mi tez juz codziennie ciaza sie sni, oszaleje a jeszcze tyle dni do testowania.

Dobry znak ! Piekna temp, niech sie utrzymuje [emoji173]

Wlasnie, bo u mnie jeszcze w poprzednim cyklu w 8dpo było 37, a potem nagle spadek. Więc trochę stresik czy nie spadnie znów.

Nowa szata graficzna na owufriend mi się nie podoba. I jak na zlosc skończył mi sie darmowy abonament wlasnie dzis... wieczorem musze założyć nowe konto.

Dziewczyny proszę o odpowiedź. Czy któraś z Was może zebrać w całość Ci należy zrobić pod górkę?wiem że musi być conajmniej 2 dni przed owu ale co dalej ? O ci chodzi z zakwaszaniem jak odczytać Lh?

Kotuu- zainstaluj sobie apke femometer i rob testy owulacyjne, wejdz w te apke i rob testom zdjecie (zakladka LH) -zawsze po tym samym czasie czytaj testy, np. Zdjecie testom rob w przeciągu okienka 3-5 minut, to powinno Ci pomoc wyznaczyc, testy z rossmana sa spoko, ja robie tez te zielone one step ale przydaly by ci sie na poczatek jakies porzadniejsze zebys sie upewnila kiedy owu, ilo dniowe masz cykle ?

reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki. Co myślicie o imieniu Liwia? Bardzo nam się podoba, ale trochę się obawiam czy nie jest zbyt oryginalne na moją małą miejscowość...

Do góry