reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Temp. w górę [emoji7] 37,06 [emoji177][emoji177][emoji177]
mamolinka90
Już zatestowalam i drugiej kreski nie widac. Temp nadal wysoko.
Oj żeby się udało i ta kreseczki się pojawila Dziwne sny zaczynam miec tzn ze dużo o tym myślę. Kobiety w ciąży mi się śnią
Poczekaj jeszcze do min 14 dpo , moze cos sie przesunelo, albo pozniejsze zagniezdzenie, trzymam kciuki. Mi tez juz codziennie ciaza sie sni, oszaleje a jeszcze tyle dni do testowania.
Temp. w górę [emoji7] 37,06 [emoji177][emoji177][emoji177]
Dobry znak ! Piekna temp, niech sie utrzymuje ❤
martoosia04
Poczekaj jeszcze do min 14 dpo , moze cos sie przesunelo, albo pozniejsze zagniezdzenie, trzymam kciuki. Mi tez juz codziennie ciaza sie sni, oszaleje a jeszcze tyle dni do testowania.
Dobry znak ! Piekna temp, niech sie utrzymuje [emoji173]
Wlasnie, bo u mnie jeszcze w poprzednim cyklu w 8dpo było 37, a potem nagle spadek. Więc trochę stresik czy nie spadnie znów.
Nowa szata graficzna na owufriend mi się nie podoba. I jak na zlosc skończył mi sie darmowy abonament wlasnie dzis... wieczorem musze założyć nowe konto.
Kotuu- zainstaluj sobie apke femometer i rob testy owulacyjne, wejdz w te apke i rob testom zdjecie (zakladka LH) -zawsze po tym samym czasie czytaj testy, np. Zdjecie testom rob w przeciągu okienka 3-5 minut, to powinno Ci pomoc wyznaczyc, testy z rossmana sa spoko, ja robie tez te zielone one step ale przydaly by ci sie na poczatek jakies porzadniejsze zebys sie upewnila kiedy owu, ilo dniowe masz cykle ?
reklama
Podziel się: