reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martoosia04 i jak dziś test owu?
Grabcia oby to był znak ciąży, bardzi ci tego życzę [emoji110][emoji110][emoji110] choć u mnie w 13 dpo szyjka była wysoko ze ledwo ja dostałam a na drugi dzień przyszła @ ale to wcale nie musi oznaczać ze u Ciebie tez tak bedzie, zależy czy badalas wcześniej tez szyjke i czy masz porównanie do poprzednich cykli, jeżeli jest inaczej niż w innych cyklach to dobry znak ;)

Już bledną, ale nadal widoczna.

reklama
Przed @ nie musi spadać może spaść w dniu @ albo utrzymywać się niziutko przeważnie jednak w dniu spada znacząca, każda z nas ma inny organizm i trzeba się obserwować przynajmniej pół roku żeby to wszystko ogarnąć.
no wlasnie raczej byla łatwo wyczywalna twarda..tera byla caly czas wysoko a od wczoraj ja wchlonelo...może jednak zrobie jutro test....bedzie 8dpo...mam po kilka sztuk testwó..amil nordtest bobo test pinktest z horienmedikal ktory poleciacie? wykres wyglada tak

Załączniki

• IMG_20180914_123614.png
    IMG_20180914_123614.png
    21,1 KB · Wyświetleń: 68
no wlasnie raczej byla łatwo wyczywalna twarda..tera byla caly czas wysoko a od wczoraj ja wchlonelo...może jednak zrobie jutro test....bedzie 8dpo...mam po kilka sztuk testwó..amil nordtest bobo test pinktest z horienmedikal ktory poleciacie? wykres wyglada tak
Polecam pink test super czuly i nordtest, ale może to poczekaj chociaż do 10 dpo ja wiem... Wiem że to cholernie się dluzy to czekanie ale przynajmniej unikniesz rozczarowania 8dpo /9 dpo czasem jest dopiero implanatacja więc test nie wyjdzie a tobie będzie nie potrzebnie przykro.

Polecam pink test super czuly i nordtest, ale może to poczekaj chociaż do 10 dpo ja wiem... Wiem że to cholernie się dluzy to czekanie ale przynajmniej unikniesz rozczarowania 8dpo /9 dpo czasem jest dopiero implanatacja więc test nie wyjdzie a tobie będzie nie potrzebnie przykro.
Tak zrobię... Zaczękam do poniedziałku

Wykres jest bardzo fajny, objawy jakie opisujesz tez, ja bym się wstrzymała z testem. Jeszcze ze dwa dni, bo 10dpo to już pewniejszy.
Z testów to nord test i oibk super czuły to są najlepsze.
Za wszystkie testujące

[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wcześniej niż 10dpo chyba nie ma sensu testować. Wytrzymaj przez weekend. Popatrz na temp.

Ja mam zapisany lek na grzybka. Bezpieczny w ciąży w razie co. I w przypadku braku @ przyjść po dwóch tygodniach od terminu OM

reklama
Do góry