martoosia04
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za was. To poniedziałek bedzie dbiem testujących!
Chyba nie poniedziałek. Chyba jeszcze wcześnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za was. To poniedziałek bedzie dbiem testujących!
W 10 dpo tez jest ryzyko że test może być negatywny u mnie 11 dpo ledwo ledwo kreska widoczna była.Ja tez mialam testować w poniedziałek ale nie wiem czy wytrzymam. Dzisiaj 8 lub 9 dpo. Nie wiem czy się w niedziele nie skuszę. Tez czuje ze tym razem nic z tego bo jakoś nie wierze ze mogłoby mi się udać w 1 cs.... jednak zawsze jakaś nadzieja jest.
Szyjkę czasem sprawdzam ale raczej przed owu.
Kciuki za jutro!!! Rano czekamy na dobre wieściJa jutro testuje 12 dpo. 10dpo test biały był .
Dziewczyny co z tą infekcja po owulacji. Mnie też tak łapie teraz jak się staramy. Może zmiana pH od spermy. Ale dziwne bo męża też wtedy bierze. Obie ciąże zaczęłam od grzybicy.
Mega kciuki [emoji110] [emoji110]Ja jutro testuje 12 dpo. 10dpo test biały był .
Dziewczyny co z tą infekcja po owulacji. Mnie też tak łapie teraz jak się staramy. Może zmiana pH od spermy. Ale dziwne bo męża też wtedy bierze. Obie ciąże zaczęłam od grzybicy.