reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gorligor i Luisa myślę cały czas o was i trzymam kciuki.

Mam pytanie na szybko, byłam dziś z dzieckiem na przeswietleniu rtg Jak to się ma do planowania ciąży? Owu przewiduje na ten weekend. Mogło to jakoś zaszkodzić?

Dziewczyny mam durne pytanie , ale pośród znajomych wstyd mi zapytać żeby mnie nie wzięli za wariatkę. Czy wy wierzycie w tzw 'niedokonczone sprawy z przeszłości', nawet te z pokolenia na pokolenie które mogą wpływać na terazniejszosc ?! Wiem. Pytanie conajmniej nawiedzonej matki-polki :D

Luźna refleksjw, bo dowiedziałam się o tym od pani psycholog która bada takie zależności i koń na prośbę szwagierki zbadała rodzinę męża i nie ukrywam że teraz mam lekkiego stresa, bo coraz więcej w tyg tych badaniach jej się zaczyna pokrywać z rzeczywistością. A jeśli tak to ja Bogu będę dziękować za same córki... Po raz kolejny - wiem jak to brzmi... :D

To o czym piszesz skojarzyło mi się z książką Franza Ruperta "symbioza i autonomia. Trauma symbiotyczna i miłość bez uwiklan" Nie czytałam jej ale kiedyś przerabialam swoje dzieciństwo i tak mi ona migneła.

reklama
Kochane zdrowy sliczny chłopiec. Pomimo ze się nastawiałam to ah ukłucie w sercu jest jest. Ale tak pięknie łykał wody płodowe, ruszał się bardzo..:)
Gratulacje kochana, ja już tez nie wierzę w planowanie. Ja usłyszę zapewne to samo. Moja mama mi powiedziala cos madrego, bo mowie do niej ze to niesprawiedliwe, ze ktos chce córkę a ma chłopca i odwrotnie. Ona mi tylko powiedziała, ze niesprawiedliwe jest to jak ktos nie może mieć dzieci, a bardzo ich pragnie.

Do góry