@gorligorligor życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania.
@Luisa2018 trzymam kciuki za domyślną wizytę,zdrowego dzidziusia i oczywiście za córeczkę
@Luisa2018 trzymam kciuki za domyślną wizytę,zdrowego dzidziusia i oczywiście za córeczkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam durne pytanie , ale pośród znajomych wstyd mi zapytać żeby mnie nie wzięli za wariatkę. Czy wy wierzycie w tzw 'niedokonczone sprawy z przeszłości', nawet te z pokolenia na pokolenie które mogą wpływać na terazniejszosc ?! Wiem. Pytanie conajmniej nawiedzonej matki-polki
Luźna refleksjw, bo dowiedziałam się o tym od pani psycholog która bada takie zależności i koń na prośbę szwagierki zbadała rodzinę męża i nie ukrywam że teraz mam lekkiego stresa, bo coraz więcej w tyg tych badaniach jej się zaczyna pokrywać z rzeczywistością. A jeśli tak to ja Bogu będę dziękować za same córki... Po raz kolejny - wiem jak to brzmi...
Szczerze to ja też... Rzucam dziś diete... Ale najważniejsze że zdrowy!! Gratulacje!Gratulacje zdrowego dzidziusia. I j juz w tym momencie przestalam totalnie wierzyc w planowanie płci.
Gratulacje kochana, ja już tez nie wierzę w planowanie. Ja usłyszę zapewne to samo. Moja mama mi powiedziala cos madrego, bo mowie do niej ze to niesprawiedliwe, ze ktos chce córkę a ma chłopca i odwrotnie. Ona mi tylko powiedziała, ze niesprawiedliwe jest to jak ktos nie może mieć dzieci, a bardzo ich pragnie.Kochane zdrowy sliczny chłopiec. Pomimo ze się nastawiałam to ah ukłucie w sercu jest jest. Ale tak pięknie łykał wody płodowe, ruszał się bardzo..