reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Grabcia ja zaczynam wszystko od nowa ;)
3dc
Wczoraj doczytałam że czarna herbata jest chlopczykowa. A ja piłam ja litrami no i mam 2 chłopców Rzucenie było ciężkie.:-p

reklama
A bo ty też na dziewczynke.. Powiedz mi co jeszcze robisz żeby się udało?? Króliczki czy inna metoda ? Co jesz?
Wierzę w króliczki bo chłopców zrobiliśmy rzadkim współżyciem :p
Ale działamy tak że tylko wymiana a 2,3 dni przed docelowo. Tylko wiadomo jak wycelowac w te 2-3 dni przed. No i myślę żeby w tym cyklu dwa dni podziałać.
A co do mojej diety to sama nie wiem dziś zaczęłam i chodzę głodna bo sama nie wiem co jeść. Mięsa nie jem tylko czasem do obiadu kurczak. Wiem że jajka sobie trzeba odpuścić a one są wszędzie. No i w wakacje pozwoliłam sobie na słodycze, pizze i inne obiadowe slonosci.
Zastanawiam się czy takie śniadanie biała bułka z margaryna +warzywo ogórek papryka jest ok?

Wierzę w króliczki bo chłopców zrobiliśmy rzadkim współżyciem :p
Ale działamy tak że tylko wymiana a 2,3 dni przed docelowo. Tylko wiadomo jak wycelowac w te 2-3 dni przed. No i myślę żeby w tym cyklu dwa dni podziałać.
A co do mojej diety to sama nie wiem dziś zaczęłam i chodzę głodna bo sama nie wiem co jeść. Mięsa nie jem tylko czasem do obiadu kurczak. Wiem że jajka sobie trzeba odpuścić a one są wszędzie. No i w wakacje pozwoliłam sobie na słodycze, pizze i inne obiadowe slonosci.
Zastanawiam się czy takie śniadanie biała bułka z margaryna +warzywo ogórek papryka jest ok?
Tak jak cie czytam to moja dieta jest bez sensu bo połowa rzeczy jakie jadłam Ie pasują a byłam pewna że są idealnie dzięwczynkowe... Ale szczerze zaczynam wątpić w diete.. W sumie we wszystko.. Chcę po prostu zajść a co będzie to chyba jest już gdzieś tam zaplanowane...

@leeleeth @kredkaczarna a jak wasze diety?

Ostatnia edycja:
U mnie nici z tego cyklu :( pokłócilam sie z moim mezulkiem :(
Kochane me dziewczynki a co wedlug was ma największy wplyw na plec dziecka? Dieta, ph, ilos stosunkow i odstep czy po prostu trzeba miec szczescie i zdac sie na los?
Teraz tak siedze i mysle ze pelno osob mi znajomych ma parki bez cudowania, i nawet nie wiedza nic na temat planowania tylko chcieli po prostu dziecka i tyle a wedlug genow to powinni miec dzieci tej samej plci.

U mnie idzie @. Ból jak na @ od samego rana. Non stop mokro. Byle do weekendu i bedzie 4cs.
Mój też 4cs po przerwie i nic. A z chłopcami było w pierwszym i jeden ❤ w dni plodne i synek hop siup
Grabcia ja też tej diety nie rozumie do końca. I jak tak wszystko odejmuje to mi nic nie zostaje i głodna jestem. Słodycze mnie gubia:-( :(

reklama
U mnie nici z tego cyklu :( pokłócilam sie z moim mezulkiem :(
Kochane me dziewczynki a co wedlug was ma największy wplyw na plec dziecka? Dieta, ph, ilos stosunkow i odstep czy po prostu trzeba miec szczescie i zdac sie na los?
Teraz tak siedze i mysle ze pelno osob mi znajomych ma parki bez cudowania, i nawet nie wiedza nic na temat planowania tylko chcieli po prostu dziecka i tyle a wedlug genow to powinni miec dzieci tej samej plci.
Szczerze.. Chyba przestaje wierzyć we wszystko jeszcze ilość stosunków i odległość od owu mnie przekonuje bo jednak płeć zależy od plemnika jako dotrze w dietę suple księżyce przestaje wierzyć chociaż na początku byłam napalona że wierzyłam we wszystko takie moje zdanie

Do góry