mihasiaaa
Fanka BB :)
A co nie było przytulanek w tym cyklu :>?Dziewczyny uwierzcie, ze to niemożliwe, żeby była ciąża [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co nie było przytulanek w tym cyklu :>?Dziewczyny uwierzcie, ze to niemożliwe, żeby była ciąża [emoji23][emoji23][emoji23]
A czy nie nastawialas się na ten cykl? Mi się wydaje, że miało być różowe tutu z brokatemDziewczyny uwierzcie, ze to niemożliwe, żeby była ciąża [emoji23][emoji23][emoji23]
A czy nie nastawialas się na ten cykl? Mi się wydaje, że miało być różowe tutu z brokatem
7 dni to faktycznie byś pocisneła, ale jak są małe szanse na ciążę, to dlaczego wychodzi cien na teście? A testy ovu wychodzą pozytytywne?Mam testy, zrobię dla spokojności! [emoji23]
Spróbuj zaktualizować apkę, to nowość w tym cyklu wiec pewnie niedawno dodali.
@Justyna_maj2017 nastawiałam sie jak co cykl ale w najbardziej pilnym momencie mąż mi sie zbiesil, wiec w okolicach owu zero seksow, 7dni wczesniej wiec szans na ciąże naprawdę nie ma [emoji6]
A ja wam powiem ze mi sie chyba owu przesunela bo byl test peek a teraz biale...i teraz to juz wogole nie wiem co z tego bedzie owu 13dc a staranka 10,11,13dc
U mnie @ idzie, bo ból już coraz większy. Także wrzesień nasz [emoji1307]
@leeleeth jak tam II? Powtarzasz dziś test?