reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mój też 4cs po przerwie i nic. A z chłopcami było w pierwszym i jeden ❤ w dni plodne i synek hop siup
Grabcia ja też tej diety nie rozumie do końca. I jak tak wszystko odejmuje to mi nic nie zostaje i głodna jestem. Słodycze mnie gubia:-( :(
Ja powoli jem wszytsko na co mam ochotę ale np codziennie piję kakao i nie jem bananów pomidorów ziemniakow i czerwonego miesa

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie u ginekologa. Dzidzia się ruszała i ładnie rośnie. I się potwierdziło, że dziewczynka :) już się tak przyzwyczaiłam do tej myśli także będą 2 dziewczyny :) widocznie planowanie nic nie daje, ale cieszę się, że się mała zdrowo rozwija :)

Trzymam kciuki za nowe kreseczki :)

Dziewczyny jestem po wizycie u ginekologa. Dzidzia się ruszała i ładnie rośnie. I się potwierdziło, że dziewczynka :) już się tak przyzwyczaiłam do tej myśli także będą 2 dziewczyny :) widocznie planowanie nic nie daje, ale cieszę się, że się mała zdrowo rozwija :)

Ważne że zdrowa,!!! GRATULUJĘ Powiedz mi co robiłaś w kierunku płci??

Masz rację, najważniejsze, że córeczka zdrowa. Gratuluję różu![emoji173]️

Ja nie wierzę w dietę. A już na pewno nie w babską [emoji23] w koncu to faceci dają plemniki, a nie my więc ja jem co chcę. Słodycze też. W księżyce i te wszystkie kalendarze wierzę najmniej. Najbardziej wiarygodna wydaje mi się suplementacja i odstęp od owu.

Ja wierze o bdm. No wierze całkowicie. I może te ole mnie przekonuje, bo przy ifv dziewczyny biorą i maja dziewuszki [emoji6]
Ale tak to wierze na 100% w bdm. I tak robię.
Diety już nie liczę od dawna. Jem wszystko, i olewam.

Wiecie, że pomimo mojej wielkiej wiary w BDM to nie bardzo potrafię to zastosować? [emoji23] rozumiem, że 3-2 dni przed owu i zaś 7 dni nic, ale kurde jak się testuje tak do tej owu, to kiedy wyczuć kiedy są te 3-2 dni? [emoji848] weźcie mi to wyjaśnijcie. Rozumiem, że kiedy jest pik to absolutnie nie ma mowy o [emoji173]️ a dzień przed pikiem? Czy to już te 2 dni przed?

U mnie dieta to tyle ze kawa kawa kawa i nie jem bananow pomidorow. Malo czerwonego miesa.
Ale tak szczerze to j myske ze to od faceta jednk zależy. Wierze w ole ale nie koniecznie w wys testosteron u faceta. Kurde tyle znam gosci co niby duzo testo maja i corki wiec gdzie tu związek.
Martoosia ja ci powiem ze ja niby celowalam w te 2 dni przed owu i nie wiem czy po prostu u ns ten odstep jest za duzy i plemniczory nie daja rady czy ja zle odmierzam. Wiec jade kroliki na ile ma maz sile. To moj 6cs i teoche juz bym chcila poprostu zajsc

reklama
U mnie dieta to tyle ze kawa kawa kawa i nie jem bananow pomidorow. Malo czerwonego miesa.
Ale tak szczerze to j myske ze to od faceta jednk zależy. Wierze w ole ale nie koniecznie w wys testosteron u faceta. Kurde tyle znam gosci co niby duzo testo maja i corki wiec gdzie tu związek.
Martoosia ja ci powiem ze ja niby celowalam w te 2 dni przed owu i nie wiem czy po prostu u ns ten odstep jest za duzy i plemniczory nie daja rady czy ja zle odmierzam. Wiec jade kroliki na ile ma maz sile. To moj 6cs i teoche juz bym chcila poprostu zajsc

No właśnie ja też mam problem z tym celowaniem. Jeśli teraz owu była w niedzielę/pon (choc to w niedziele bolało mnie najbardziej i chodziłam zgięta w pol) a seksy ostatnie w sob nad ranem i ciąży nie będzie, to jedziemy króliczki we wrześniu [emoji23][emoji23] suple muszą wystarczyć [emoji6]

Do góry