reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mój też 4cs po przerwie i nic. A z chłopcami było w pierwszym i jeden ❤ w dni plodne i synek hop siup
Grabcia ja też tej diety nie rozumie do końca. I jak tak wszystko odejmuje to mi nic nie zostaje i głodna jestem. Słodycze mnie gubia:-( :(
Ja powoli jem wszytsko na co mam ochotę ale np codziennie piję kakao i nie jem bananów pomidorów ziemniakow i czerwonego miesa

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie u ginekologa. Dzidzia się ruszała i ładnie rośnie. I się potwierdziło, że dziewczynka :) już się tak przyzwyczaiłam do tej myśli także będą 2 dziewczyny :) widocznie planowanie nic nie daje, ale cieszę się, że się mała zdrowo rozwija :)

Trzymam kciuki za nowe kreseczki :)

Dziewczyny jestem po wizycie u ginekologa. Dzidzia się ruszała i ładnie rośnie. I się potwierdziło, że dziewczynka :) już się tak przyzwyczaiłam do tej myśli także będą 2 dziewczyny :) widocznie planowanie nic nie daje, ale cieszę się, że się mała zdrowo rozwija :)

Ważne że zdrowa,!!! GRATULUJĘ Powiedz mi co robiłaś w kierunku płci??

Masz rację, najważniejsze, że córeczka zdrowa. Gratuluję różu![emoji173]️

Ja nie wierzę w dietę. A już na pewno nie w babską [emoji23] w koncu to faceci dają plemniki, a nie my więc ja jem co chcę. Słodycze też. W księżyce i te wszystkie kalendarze wierzę najmniej. Najbardziej wiarygodna wydaje mi się suplementacja i odstęp od owu.

Ja wierze o bdm. No wierze całkowicie. I może te ole mnie przekonuje, bo przy ifv dziewczyny biorą i maja dziewuszki [emoji6]
Ale tak to wierze na 100% w bdm. I tak robię.
Diety już nie liczę od dawna. Jem wszystko, i olewam.

Wiecie, że pomimo mojej wielkiej wiary w BDM to nie bardzo potrafię to zastosować? [emoji23] rozumiem, że 3-2 dni przed owu i zaś 7 dni nic, ale kurde jak się testuje tak do tej owu, to kiedy wyczuć kiedy są te 3-2 dni? [emoji848] weźcie mi to wyjaśnijcie. Rozumiem, że kiedy jest pik to absolutnie nie ma mowy o [emoji173]️ a dzień przed pikiem? Czy to już te 2 dni przed?

U mnie dieta to tyle ze kawa kawa kawa i nie jem bananow pomidorow. Malo czerwonego miesa.
Ale tak szczerze to j myske ze to od faceta jednk zależy. Wierze w ole ale nie koniecznie w wys testosteron u faceta. Kurde tyle znam gosci co niby duzo testo maja i corki wiec gdzie tu związek.
Martoosia ja ci powiem ze ja niby celowalam w te 2 dni przed owu i nie wiem czy po prostu u ns ten odstep jest za duzy i plemniczory nie daja rady czy ja zle odmierzam. Wiec jade kroliki na ile ma maz sile. To moj 6cs i teoche juz bym chcila poprostu zajsc

reklama
U mnie dieta to tyle ze kawa kawa kawa i nie jem bananow pomidorow. Malo czerwonego miesa.
Ale tak szczerze to j myske ze to od faceta jednk zależy. Wierze w ole ale nie koniecznie w wys testosteron u faceta. Kurde tyle znam gosci co niby duzo testo maja i corki wiec gdzie tu związek.
Martoosia ja ci powiem ze ja niby celowalam w te 2 dni przed owu i nie wiem czy po prostu u ns ten odstep jest za duzy i plemniczory nie daja rady czy ja zle odmierzam. Wiec jade kroliki na ile ma maz sile. To moj 6cs i teoche juz bym chcila poprostu zajsc

No właśnie ja też mam problem z tym celowaniem. Jeśli teraz owu była w niedzielę/pon (choc to w niedziele bolało mnie najbardziej i chodziłam zgięta w pol) a seksy ostatnie w sob nad ranem i ciąży nie będzie, to jedziemy króliczki we wrześniu [emoji23][emoji23] suple muszą wystarczyć [emoji6]

Do góry