reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Grabcia ja zaczynam wszystko od nowa ;)
3dc
Wczoraj doczytałam że czarna herbata jest chlopczykowa. A ja piłam ja litrami no i mam 2 chłopców Rzucenie było ciężkie.:-p

reklama
A bo ty też na dziewczynke.. Powiedz mi co jeszcze robisz żeby się udało?? Króliczki czy inna metoda ? Co jesz?
Wierzę w króliczki bo chłopców zrobiliśmy rzadkim współżyciem :p
Ale działamy tak że tylko wymiana a 2,3 dni przed docelowo. Tylko wiadomo jak wycelowac w te 2-3 dni przed. No i myślę żeby w tym cyklu dwa dni podziałać.
A co do mojej diety to sama nie wiem dziś zaczęłam i chodzę głodna bo sama nie wiem co jeść. Mięsa nie jem tylko czasem do obiadu kurczak. Wiem że jajka sobie trzeba odpuścić a one są wszędzie. No i w wakacje pozwoliłam sobie na słodycze, pizze i inne obiadowe slonosci.
Zastanawiam się czy takie śniadanie biała bułka z margaryna +warzywo ogórek papryka jest ok?

Wierzę w króliczki bo chłopców zrobiliśmy rzadkim współżyciem :p
Ale działamy tak że tylko wymiana a 2,3 dni przed docelowo. Tylko wiadomo jak wycelowac w te 2-3 dni przed. No i myślę żeby w tym cyklu dwa dni podziałać.
A co do mojej diety to sama nie wiem dziś zaczęłam i chodzę głodna bo sama nie wiem co jeść. Mięsa nie jem tylko czasem do obiadu kurczak. Wiem że jajka sobie trzeba odpuścić a one są wszędzie. No i w wakacje pozwoliłam sobie na słodycze, pizze i inne obiadowe slonosci.
Zastanawiam się czy takie śniadanie biała bułka z margaryna +warzywo ogórek papryka jest ok?
Tak jak cie czytam to moja dieta jest bez sensu bo połowa rzeczy jakie jadłam Ie pasują a byłam pewna że są idealnie dzięwczynkowe... Ale szczerze zaczynam wątpić w diete.. W sumie we wszystko.. Chcę po prostu zajść a co będzie to chyba jest już gdzieś tam zaplanowane...

@leeleeth @kredkaczarna a jak wasze diety?

Ostatnia edycja:
U mnie nici z tego cyklu :( pokłócilam sie z moim mezulkiem :(
Kochane me dziewczynki a co wedlug was ma największy wplyw na plec dziecka? Dieta, ph, ilos stosunkow i odstep czy po prostu trzeba miec szczescie i zdac sie na los?
Teraz tak siedze i mysle ze pelno osob mi znajomych ma parki bez cudowania, i nawet nie wiedza nic na temat planowania tylko chcieli po prostu dziecka i tyle a wedlug genow to powinni miec dzieci tej samej plci.

U mnie idzie @. Ból jak na @ od samego rana. Non stop mokro. Byle do weekendu i bedzie 4cs.
Mój też 4cs po przerwie i nic. A z chłopcami było w pierwszym i jeden ❤ w dni plodne i synek hop siup
Grabcia ja też tej diety nie rozumie do końca. I jak tak wszystko odejmuje to mi nic nie zostaje i głodna jestem. Słodycze mnie gubia:-( :(

reklama
U mnie nici z tego cyklu :( pokłócilam sie z moim mezulkiem :(
Kochane me dziewczynki a co wedlug was ma największy wplyw na plec dziecka? Dieta, ph, ilos stosunkow i odstep czy po prostu trzeba miec szczescie i zdac sie na los?
Teraz tak siedze i mysle ze pelno osob mi znajomych ma parki bez cudowania, i nawet nie wiedza nic na temat planowania tylko chcieli po prostu dziecka i tyle a wedlug genow to powinni miec dzieci tej samej plci.
Szczerze.. Chyba przestaje wierzyć we wszystko jeszcze ilość stosunków i odległość od owu mnie przekonuje bo jednak płeć zależy od plemnika jako dotrze w dietę suple księżyce przestaje wierzyć chociaż na początku byłam napalona że wierzyłam we wszystko takie moje zdanie

Do góry