reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mihasiaaa czasem zdarzy sie tak ze faktycznie pokryje sie nam to ale to jak piszecie nie wszystkim i jest to 50/50, teraz u mnie wszystko wskazywało na corke wszystkie tabele chinskie, kalkulatory itp a okazało sie ze był jednak synuś :)

reklama
U @szczypiorkowa123456 tez wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na chłopca [emoji23][emoji23][emoji23]
I będzie miała chłopczyce [emoji7]

Dokładnie hahHaha :D
Ja wam powiem że ostatnio patrzyłam na wyniki badań i te wsyztskie z krwi i bety its i też chłopczykowe :D więc ja już w nic nie wierzę ;) a w szczególności nadzieję straciłam jak Imama przy tylko staraniach ma wspaniałego chłopca ;) teraz zapewne przepadła w miłości do niego :D

Ehhh a dziś teściowa mojego brata zobaczyła mnie pierwszy raz w ciąży i mówi że na bank chłopak ! Ja w śmiech mówię że nie ma opcji bo USG 3d pokazało sikulke na co ona do mnie, że ona jest czarownica i widzi że będzie chlipak ahahaha :D
Oczywiście ja to traktuje z przymrużeniem okna ale zaczęłam się jej bać :D ja tu zawieszki do smoczka kupuje w akcenty dziewczece a ona mi z chłopakiem .wyskakuje :D

Ehhh a dziś teściowa mojego brata zobaczyła mnie pierwszy raz w ciąży i mówi że na bank chłopak ! Ja w śmiech mówię że nie ma opcji bo USG 3d pokazało sikulke na co ona do mnie, że ona jest czarownica i widzi że będzie chlipak ahahaha :D
Oczywiście ja to traktuje z przymrużeniem okna ale zaczęłam się jej bać :D ja tu zawieszki do smoczka kupuje w akcenty dziewczece a ona mi z chłopakiem .wyskakuje :D

Ale by było jakby ten Twój doktorek w ósmym miesiącu stwierdził, ze ups jednak chłopak [emoji23][emoji23][emoji23]

Hmm, czyli pół na pół między plecakiem a tornistrem. Bardziej się skłaniam jednak do tornistra. Pomierzymy-zobaczymy.
Dziękuję ;)
@szczypiorkowa12345 a ha Ci życzę żeby jednak wyskoczył chłopczyk.:D
No za dużo tych znaków wskazujących na siusiaka:D
U mnie sierpień według wszystkich kalendarzy chłopczykowy.
Ale ja walczę mimo to i liczę na sukces bo szkoda mi cyklu.
Trzymam kciuki za wasze starania&&&

Ja tez nie mogę przeżyć, ze to planowanie nic nie daje. Wtedy jak okazało
Się ze Imama ma
Chłopca to bardzo zwątpiłam. Ale swego czasu czytałam forum
I co ? Ciagle dziewczynka dziewczynka! Mam wrażenie ze od pol
Roku tutaj ciagle same „niepowodzenia „ - aczkolwiek to słowo jest paskudne bo zdrowa ciąża to błogosławieństwo ale wiecie o co mi chodzi. Była fala udanego planowania a potem bu. Pewnie ja lada moment znowu zaniże statystyki

Ja nie mam sobie nic do zarzucenia oprócz księżyców. Na prawdę zmieniliśmy dietę styl życia, katowałem się bieganiem na czczo , straciłam pol włosów , dużo suplementów, widziałam zmiany w organizmie. 100% przeciwieństwa tego co było z chłopcami. Na prawdę sporo i jak to będą jajca to będzie dla mnie cios, nie dlatego ze będę znowu mama chłopca ale dlatego ze tyle zrobiłam i nic. No nieważne nie chce tutaj truć, ale dzisiejszy sen mnie tak wkurwil , żeby jeszcze w czasie snu tak sobie ze mnie kpić ;(

reklama
Do góry